Wanneer:
zaterdag 2 december 2017
Waar:
De Hoek

Omschrijving

Op 2 December om 21.00 uur gaat het gebeuren, onder de noemer An experience of Rock gaat de Band Stepping Stone uit Gorssel in het Eetcafe de Hoek van start met stevige Blues en Rock van Gorsselse bodem. Na een pauze van 35 jaar, zijn ze weer helemaal terug, de band is sinds een klein jaar weer bij elkaar en werkt elke week in Joppe aan hun repertoire met eigen en nieuwe nummers.

SteppingStoneHet enthousiasme, de power en de rauwe energie doen op het eerste oog (oor) vermoeden dat het hier gaat om een keiharde blues-/rockband van muzikanten met een gemiddelde leeftijd van 20 of 30 jaar. Maar niets is minder waar! Stepping Stone is misschien wel een van de oudste bands van Nederland.

Stepping Stone is opgericht in de jaren ’70 en in die tijd hadden de nog jonge mannen een eigen visie op Rock.De energie waarmee een optreden wordt gegeven is ongekend en doet denken aan de gloriejaren van grote namen als Rory Gallagher, Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughn, the Cream, Led Zeppelin en Deep Purple.
Het repertoire is zeer doordacht, niet alleen grote hits worden gespeeld maar juist ook die nummers die bij 'de kenners' bijzonder in de smaak vallen.

De band leden draaien al wat jaartjes mee in de muziekwereld. Bassist Rob Meijer is al 30 jaar onderdeel van de band Midlife Crisis. Drummer Hans Meijer verzorgt al jaren voor de regie bij o.a muziek registraties voor de T.V. Gitarist/zanger Dick Zuurveen heeft een brede carrière als zanger bij de Evidence (close harmony) met verschillende T.v optredens en was gitarist/zanger in bands als Silk, New Image, AzA, Lotus en Face to Face.

SteppingStoneLogoTrans

Tot 2 december om 21.00 uur, dan neemt Stepping Stone jullie in Eetcafe De Hoek terug naar die prachtige muzikale tijd met hun 'Experience of Rock' ... dont by late...
   

   

Locatie:
De Hoek


Locatie

De Hoek
Locatie:
De Hoek

Omschrijving

Eetcafé De Hoek, Joppelaan 5, 7213 AA Gorssel
Website 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail