Wanneer:
zaterdag 11 november 2017

Omschrijving

Na een overlijden komt er veel op de nabestaanden af. Om inzicht te krijgen welke stappen er na een overlijden genomen dienen te worden en om nabestaanden voor te bereiden op de tijd die daarna komt, organiseren Bolina Aalderink Uitvaartbegeleiding en Iris Knaap Ritueelbegeleiding/Spreker bij Uitvaarten een informatiemiddag rondom uitvaart. Verder werken mee aan deze middag: Aula Gorssel, Riet Oldenboom Uitvaartfotografie, Anne-Marie Jogems van de Stichting Met Zorg en Aandacht, Irma Wagenvoort rouw- en verliesbegeleiding en Petra Aalders van Koestergoed.

Aula325px(1)Aula GorsselDe middag bestaat uit twee delen. Een plenair informatief deel waarin alle deelnemers zullen vertellen wat zij doen en wat zij voor u kunnen betekenen. Tijdens het tweede deel van de middag kunt u rondkijken in de Aula Gorssel en hebt u de mogelijkheid om individueel in gesprek te gaan met de deelnemers. Zo kunt u uw vragen bij het onderwerp waarover u meer zou willen weten, gericht stellen.

Een mooie uitvaart, passend bij de overledene, persoonlijk. Niets is gebruikelijk.

De middag wordt gehouden in de Aula Gorssel, bij de begraafplaats, Gorsselse Enkweg 1A, Gorssel
Inloop met koffie en thee vanaf 14.00.
Het eerste deel begint om 14.15 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur, incl een korte pauze. Dan begint het tweede deel dat tot ongeveer 17.00 uur zal duren.

  

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail