Lange titel:
Speculaaspoppenloop vanaf de Zessprong Joppe

Wanneer:
zaterdag 1 december 2018

Omschrijving

Op zaterdagochtend 1 december zijn Sinterklaas en zijn pieten actief aanwezig tijdens de 'Speculaaspoppenloop', een gezellige recreatieve hardloopwedstrijd en wandeltocht die wordt gehouden vanaf restaurant De Zevensprong in Joppe.
De loop wordt jaarlijks door de zutphense atletiekvereniging Hanzesport georganiseerd en kent een gezellige sfeer mede door de 'centrale warming up' van Sint en zijn pieten. Dit jaar heeft Sint zelfs beloofd dat 'renpieten' meedoen aan de loop!

Speculaaspoppenloop2015 5De start is om 8.00 uur en dan kunnen er afstanden van 2,5, 6, 12 en 18 km voor de hardlopers(ters) gelopen worden en voor de nordic-walkers en wandelaars 2,5, 6 en 12 km over een parkoers door het bos- en weidegebied tussen De Zevensprong en Gorssel met een lengte van 6 km via de Eikenboomlaan -Marsweg-Veldhofstraat-Amelterweg- Flierderweg-Marsweg en Veldhofstraat.
Start en Finish zijn op het 'Aad Steijlenplein”.

Natuurlijk is er ook een 2e start en wel om 10.00 uur dan echter met afstanden voor de hardlopers(ters) tot 12 km en voor de nordic-walkers en wandelaars 6 km.
Inschrijven kan vanaf 7.00 uur in restaurant de Zevensprong (Dortherdijk 6 in Joppe). Het inschrijfgeld bedraagt voor kinderen tot 12 jaar € 2,50 en voor de overige deelnemers(ters) € 5,-

Allen ontvangen na afloop een ambachtelijke biologische speculaaspop geleverd door ambachtcentrum Driekant uit Zutphen. Dit jaar zijn er bijna 40 vrijwilligers van de MILA-groep van AV Hanzesport actief om alles in goede banen te lijden, parkeren is mogelijk langs één zijde van de Dortherdijk en langs de Elzerdijk de Deventerdijk, volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars! Info via:  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail