Wanneer:
zondag 17 december 2017
Waar:
De Borkel

Omschrijving

Film NedDivineKL kleinOp zondagmiddag 17 december organiseert de initiatiefgroep ‘Samen voor Gorssel’ een filmmiddag in de activiteitenruimte van De Borkel. Jong en oud is welkom bij de vertoning van de film ‘Waking Ned Devine’ (1998).

 ‘Waking Ned Devine’ is een hilarische film voor jong en oud. Het verhaal speelt zich af in het Zuid-Ierse gehucht Tullymore, waar een inwoner de hoofdprijs heeft gewonnen in de lotto. Niemand weet echter wie de gelukkige is, totdat de oude Jackie O'Shea ontdekt dat de prijs is gewonnen door de bejaarde Ned Devine. Ned kon zoveel geluk kennelijk niet aan en is erin gebleven met het lottobriefje nog in zijn hand. Om ervoor te zorgen dat de prijs van de familieloze Devine niet aan Tullymore voorbijgaat, spant het hele dorp samen om de oude Ned weer tot leven te brengen.

De filmmiddag begint om 14.30 uur, inloop vanaf 14:00 uur. Tussendoor is er pauze met koffie/thee en wat lekkers. De film duurt 1 uur en 30 min. Na afloop is er gelegenheid om met een drankje en hapje na te praten. Rond 17:00 uur is het evenement afgelopen. Er wordt geen entree gevraagd, maar een vrije gift is welkom.
Wie geen vervoer heeft en opgehaald wil worden kan bellen naar Caroline Reynevelt, tel. 0575-785709.

 

 

 

 

Locatie:
De Borkel


Locatie

De Borkel
Locatie:
De Borkel

Omschrijving

Wijkontmoetingscentrum De Borkel
Hoofdstraat 61a, 7213 CS Gorssel 
Tel. 0575-594444
Website

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail