Lange titel:
Gorssels Kunstkring Café met Barbara Deuss

Wanneer:
dinsdag 4 september 2018
Waar:
De Hoek

Omschrijving

BiebGr1 kleinBarbara Deuss (r.) met toenmalig wethouder Wilma Heesen bij de opening van de Gorsselse bieb in september 2012Welkom bij het Gorssels KunstKringCafé.
Liefhebbers van kunst en cultuur treffen elkaar in de maanden september tot mei elke eerste dinsdag van 17 tot 19 uur in Eetcafé de Hoek voor een goed glas en een geanimeerd gesprek. Er worden ervaringen uitgewisseld en er is een gast met een passie, die zijn verhaal wil delen met de belangstellenden. Tijdens het GKKCafé van dinsdag 4 september  is Barbara Deuss te gast.

‘De bibliotheek maakt je rijker…’ 
In haar werk als manager van vier regionale vestigingen en een aantal ‘buurtbiebs’ in de gemeenten Lochem en Zutphen is Barbara Deuss voortdurend bezig met het verbinden van mensen en activiteiten, zowel in de eigen organisatie als met partners en klanten. Naast haar werk als programmamanager bij de Graafschap bibliotheken begeleidt Barbara kortdurende projecten op het gebied van kunst, cultuur en muziek’.
We gaan met haar in gesprek over de stand in lees- leer- leen- en luisterland in De Hoek aan de Joppelaan 5 te Gorssel om 17.00 uur. 

Ook niet-leden van de Gorsselse Kunstkring zijn welkom!
Een donatie van € 3,- p.p. wordt bestemd om de genode gast te waarderen met een presentje.
Consumpties zijn voor eigen rekening. Na de borrel is er de mogelijkheid met elkaar de maaltijd te gebruiken.

 

 

  

Locatie:
De Hoek


Locatie

De Hoek
Locatie:
De Hoek

Omschrijving

Eetcafé De Hoek, Joppelaan 5, 7213 AA Gorssel
Website 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail