Lange titel:
Juliette Dumoré in het Gorssels Kunstkring Café

Wanneer:
dinsdag 2 oktober 2018
Waar:
De Hoek

Omschrijving

JulietteTrio200x600

Welkom bij het Gorssels KunstKringCafé

Liefhebbers van kunst en cultuur treffen elkaar in de maanden september tot mei elke eerste dinsdag van 17 tot 19 uur in Eetcafé de Hoek voor een goed glas en een geanimeerd gesprek. Er worden ervaringen uitgewisseld en er is iedere maand een gast met een passie voor kunst.

Dinsdag 2 oktober is een veelzijdig muzikaal talent te gast bij het Gorssels KunstKringCafé: Juliette Dumoré. Zij is al 20 jaar koordirigent, zangcoach en pianodocent. Ook leidt ze regelmatig muziekworkshops voor teams bij bedrijven. Een gedreven kapitein die goed voorbereid de koers uitzet, vakbekwaam en humorvol, zeggen de koorleden van Swing Cooperation. Juliette was de eerste EVT gecertificeerde docent in Nederland, een stemtraining methodiek die vanuit de VS kwam overwaaien en breed is geaccepteerd in ons land.

Of, zoals ze het zelf zegt: "Alles wat ik doe, heeft met verbinding te maken. Zonder verbinding is muziek een leeg concept. Samen zingen en musiceren maakt dat er iets magisch ontstaat: inzicht, zelfvertrouwen, samensmelting. Dat blijft me ontroeren."

Dat muziek verbindt, bleek wel in 2012 toen Juliette het Deventer koort Glazzy dirigeerde ter gelegenheid van het bezoek van aartsbisschop Desmond Tutu. De bewerking van een door Tutu geschreven lied viel zo goed in de smaak dat een spontane omhelzing volgde.

Ook niet-leden van de Gorsselse Kunstkring zijn welkom!
Consumpties zijn voor eigen rekening. Na de borrel is er de mogelijkheid met elkaar de maaltijd te gebruiken.

  

  

Locatie:
De Hoek


Locatie

De Hoek
Locatie:
De Hoek

Omschrijving

Eetcafé De Hoek, Joppelaan 5, 7213 AA Gorssel
Website 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail