Lange titel:
Alzheimercafé Lochem: de mantelzorger

Wanneer:
vrijdag 9 maart 2018
Waar:
Lochem

Omschrijving

Mantelzorger kleinEr zijn steeds meer mensen die lijden aan een vorm van dementie. Voor iedereen die er mee te maken krijgt een ingrijpende ziekte die een zware druk legt op het dagelijkse leven van zowel de persoon met dementie als de mantelzorgers er omheen.

Vrijwilligers van Alzheimer Nederland, afdeling Oost-Gelderland, organiseren maandelijks een Alzheimer Café in de gemeente Lochem.
Op vrijdag 9 maart 2018 is er een ontmoetingsochtend met als thema: ‘Hoe belangrijk is de mantelzorger’. Een mantelzorger vertelt haar eigen verhaal.
Naar aanleiding hiervan gaan we met elkaar in gesprek over herkenning in dit verhaal, eigen ervaringen als mantelzorger, het belang om als mantelzorger goed voor jezelf te zorgen.

Iedereen die te maken heeft met dementie, mantelzorgers en overige belangstellenden, wordt van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen. De toegang is gratis, aanmelding is niet nodig.
U bent van harte welkom vanaf 10.00 uur, de koffie of thee staat dan voor u klaar. Het gesprek begint om 10.30 uur, de ochtend wordt rond 12.00 uur afgesloten.

Locatie
Eetcafé Scholten, Bierstraat 4 (achteringang: Achterstraat), Lochem
Informatie
Tel. 06-13514411(Regionale Alzheimer Telefoon)

 

Locatie:
Lochem


Locatie

Locatie:
Lochem

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail