Lange titel:
Kunstexposities en de Lochemse Kunstroute

Wanneer:
zaterdag 31 maart 2018 t/m maandag 2 april 2018

Omschrijving

Jaarlijks in het weekend van Pasen wordt de Kunstroute Lochem gehouden, dit jaar dus op zaterdag 31 maart, 1 en 2 april. Die drie dagen zijn diverse ateliers en exposities open van 12.00 tot 17.00 uur. In de gehele gemeente tonen tientallen hun werk op vele verschillende locaties; in hun eigen atelier, galerie of in één van de groepslocaties.

Hieronder een overzicht van de locaties in Gorssel en directe omgeving. 
 

HarryWessels 1Harry Wessels 

Gorssel:

 • Sterk werk in de Kerk - Expositie in de Gorsselse kerk van tien kunstenaars waaronder Dorien Plaat en Agnes Oolthuis. Zie afzonderlijke aankondiging in de agenda.
 • Harry Wessels exposeert in zijn eigen atelier aan de Vinkenstraat 15.
  Olieverfschilderijen van onder anderen hond, egeltje, portretten en stillevens, waaronder ook composities van Riswick, Elst, Bedik en Helmantel.
 • In Galerie Roman Reisinger aan het Nijverheidsplein worden prachtige stillevens en reproducties daarvan geëxposeerd.
  www.romanreisinger.nl

RudyVolbeda ZutphenRudy Volbeda

  
Epse:

 • Landschapschilder Rudy Volbeda toont in zijn atelier, huis en tuin schilderijen, tekeningen en beelden. Als het weer een beetje meezit is het goed toeven in de omsloten tuin met een kopje koffie of thee.
  www.rudyvolbeda.com 

Bert Koerts vliegendeur 001Bert Koerts - Vliegendeur
  
Eefde:

 • In kasteel ’t Haveke exposeren drie kunstenaars groot werk in de prachtige tuin die vrij te bezichtigen is en schilderkunst in het koetshuis. Dat zijn Bert Koerts, Dirk Rentmeester en Henny Salimans. Alleen ’t Haveke en de tuin daarbij zijn al een bezoek waard.
  Toegang via de Schoolstraat (niet de hoofdingang aan de Zutphenseweg).
 • (De aangekondigde deelname van Galerie Nikko gaat wegens ziekte niet door)  

Harfsen:

 • Galerie AfriKan aan de Lochemseweg 145 is altijd al leuk om te bezoeken maar tijdens de Kunstroute zijn er optredens van kunstenaar Nico Kan en Afrikaanse artiesten met originele instrumenten. De expositie betreft veel Zimbabwaanse beeldenkunst.
  http://afrikan.nl/nl

 

 

Meer informatie over de Lochemse Kunstroute en de andere kunstenaars die hieraan meedoen vindt u op de eigen website:   kunstinlochem.nl/kunstroute-lochem

 

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail