Lange titel:
Hulpactie voor Oost-Europa

Wanneer:
zaterdag 24 maart 2018
Waar:
De Brink

Omschrijving

Kledingactie kleinHulp voor landen in Oost-Europa is nog steeds nodig

De gezamenlijke diaconieën in de voormalige gemeente Gorssel houden op zaterdag 24 maart 2018 een hulpactie voor landen in Oost-Europa, in samenwerking met de familie Te Wierik in Lochem.

De familie Te Wierik steunt al sinds eind jaren tachtig van de vorige eeuw groepen mensen in Oost-Europa. Zij doen dat door persoonlijke contacten die zij door de jaren heen hebben opgebouwd in Polen, Rusland, Oekraïne en Moldavië. Dit betreft ouderen, alleenstaanden, gehandicapten en kinderen in tehuizen. De familie Te Wierik gaat zelf naar de adressen toe om te zorgen voor een goede aflevering. Zij werken samen met de Stichting ‘Zending over grenzen’ te Almere. Deze stichting geeft ook humanitaire en sociale hulp in de bovengenoemde landen. Alle spullen krijgen op deze wijze een goede bestemming.
Voor de kledingactie zijn goede en bruikbare kleding, ondergoed, schoenen, laarzen, linnengoed, dekens, verbandmiddelen, zeep, bestek, keukenspullen, pannen, borden, incontinentiemateriaal en speelgoed welkom. De kleding graag zoveel mogelijk aanleveren in stevige plastic vuilniszakken en niet in dozen. Om de transportkosten te kunnen betalen worden ook rommelmarktspullen gevraagd (gelieve geen bloempotten).
Ook is het mogelijk om de familie Te Wierik te steunen door middel van een financiële gift. Dat kan via het speciale rekeningnummer NL35ABNA047.59.00.650 t.n.v. St. Krakovske Weeskinderen.
De goederen kunnen ingeleverd worden op zaterdag 24 maart tussen 10.00 en 12.00 uur bij De Brink naast de kerk in Gorssel en op dezelfde dag en tijdstip bij de protestantse kerk in Epse en de Ontmoetingskerk in Eefde.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Diny Westendorp, Nijverheidstraat 23, 7213 DA Gorssel, tel. 0575-493195.

Locatie:
De Brink


Locatie

De Brink
Locatie:
De Brink

Omschrijving

De Brink is het bijgebouw van de kerk in Gorssel
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

 

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail