Lange titel:
Tripalon van rijvereniging Semper Fidelis

Wanneer:
zondag 18 maart 2018
Waar:
Semper Fidelis

Omschrijving

Elk jaar organiseert de Gorsselse Rijvereniging Semper Fidelis in maart de Tripalon: een reuze gezellig hippisch evenement dat plaatsvindt in de fraaie, bosrijke omgeving van Gorssel. 

SemperFidelisTripalon4KLDit jaar wordt het voor de 15e keer gehouden en het event is op zondag 18 maart. Naar verwachting zullen ruim 130 ruiters met hun paard of pony deelnemen aan de wedstrijd die uit drie onderdelen bestaat en die allemaal op één dag verreden zullen worden. Om te beginnen moet de combinatie een dressuurproef rijden, daarna volgt het springparcours en tenslotte – en daar kijkt elke ruiter uiteraard reikhalzend naar uit – de mooie en afwisselende terreinrit door de Gorsselse bossen en landerijen, waarbij de combinatie onderweg een aantal natuurlijke hindernissen kan nemen en enkele opdrachten moet vervullen De afstand van de terreinrit voor C/D/E pony´s en paarden is ongeveer 10 km, voor de kleinere A/B pony´s ongeveer 5 km.

SemperFidelisTripalon 3De Tripalon is opengesteld voor iedereen die lid is van de KNHS (Koninklijke Hippische Sportfederatie). De ruiters hoeven dus geen startkaart te hebben om deel te kunnen nemen. Het leuke van deze wedstrijd is dat je de terreinrit zowel alleen, met z’n tweeën of met een groepje kunt rijden.

De deelnemers, van jong tot oud, komen niet alleen uit de omgeving, maar ook uit andere delen van Nederland. Veel ruiters hebben het event als vaste jaarlijkse traditie op hun agenda staan! Maar niet alleen ruiters en paarden genieten van deze dag, ook als bezoeker kunt u volop meegenieten van voorbij galopperende pony’s en paarden, prachtig in de natuur verwerkte hindernissen en een heerlijke (bos)wandeling. De waterbakhindernis is daarbij altijd een leuke plek om wat langer te blijven kijken. Niet elk paard houdt van natte voeten, dus de waterbak levert nogal eens spectaculaire beelden op! De vereniging zet op deze plaats meestal een tent neer waar koude en warme drankjes verkrijgbaar zijn. In de kantine van het manegecomplex van rijvereniging Semper Fidelis kunt u terecht voor een hapje en een drankje. De entree van het event is gratis

De voorlopige planning met betrekking tot aanvangstijden op 18 maart is:
Dressuur 09.00 uur
Springen 10.00 uur
Terreinrit 10.30 uur

Semper Fidelis hoopt dat het een dag mag worden met mooi weer, veel gezelligheid, mooie sportieve prestaties en een groot aantal bezoekers en ‘aanmoedigers’! Ook honden zijn van harte welkom, mits aangelijnd.


  

Locatie:
Semper Fidelis


Locatie

Locatie:
Semper Fidelis

Omschrijving

Manages van Semper Fidelis
Amelterweg 6a, 7213 BD Gorssel
Website van Semper Fidelis
Locatie op Google Maps

 

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail