Lange titel:
Extra dorpsavond maatschappelijke voorzieningen

Wanneer:
maandag 26 maart 2018
Waar:
Kerk

Omschrijving

Poster26 03 kleinOp 26 maart organiseert de Vereniging Dorpsraad Gorssel in de protestantse kerk in Gorssel een extra dorpsavond speciaal over de voorzieningen in Gorssel, waar alle Gorsselnaren welkom zijn.

De Dorpsraad: “In Gorssel willen we natuurlijk graag de maatschappelijke voorzieningen zoveel mogelijk in stand houden. Maar we hebben wel te maken met het gemeentelijke accommodatiebeleid en met de omvang en fysieke staat van de voorzieningen. Diverse voorzieningen zijn te groot, zoals de school, ’t Trefpunt, het tennispark en het zwembad, of ze zijn te oud of missen klandizie. Het heeft deels met vergrijzing te maken en met andere wensen bij gebruikers. Er zal dus iets moeten gebeuren. Maar wat vinden we van waarde en willen we behouden? Wat kan of moet anders? Welke opties en alternatieven zijn het onderzoeken waard?”
Op de extra dorpsavond gaan Dorpsraad, gemeente, werkgroep accommodaties en Kerngroep Dorpsplan graag met dorpsgenoten in gesprek over de meest gewenste richting. De leiding van het gesprek is in handen van Ingrid de Moel, directeur van Bouwstenen voor Sociaal, een onafhankelijk sectorverbindend platform voor maatschappelijk vastgoed.
Als u in het bezit bent van een smartphone, neemt u die dan vooral mee. Een onderdeel van het programma bestaat uit het peilen van gegevens en meningen en daarbij is een smartphone handig.
De avond begint om 20.00 uur, inloop met koffie of thee vanaf 19.45 uur.

Locatie:
Kerk


Locatie

Kerk
Locatie:
Kerk

Omschrijving

Protestantse kerk
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail