Lange titel:
Zin-in-Almen: Over de bezieling van een burgermeester

Wanneer:
zondag 15 april 2018
Waar:
Almen

Omschrijving

Almen rodetoren kleinZin-in-Almen is een initiatief van een aantal Almenaren, met als doel nieuwe bronnen van bezinning en inspiratie te vinden in muziek, natuur en persoonlijke verhalen. De Protestantse Gemeente van Almen ondersteunt het initiatief, onder meer door het kerkgebouw beschikbaar te stellen. 

Zondag 15 april staat in het teken van de bezieling en inspiratie die een burgermeester drijft om zich in te zetten voor een zo diverse gemeente als Lochem. In de kerk van Almen vertelt burgemeester Sebastiaan van ’t Erve waarom hij dit beroep gekozen heeft, wat dat betekent voor zijn privéleven en hoe hij dagelijks afwegingen moet maken hoe hij zijn publieke verantwoordelijkheden beleeft en invult.
Na zijn verhaal van ‘vlees en bloed’ - dat afgewisseld wordt door muziek die hij zelf heeft uitgekozen - stelt Manja Bedner, lid van de werkgroep, Van ’t Erve vragen over deze onderwerpen. In de loop van de bijeenkomst is er ook ruimte voor vragen van de aanwezigen. 
De bijeenkomst begint om 16.00 uur, duurt een uur en is vrij toegankelijk. Napraten kan in dorpsgebouw Ons Huis tegenover de kerk. Iedereen is van harte welkom.

Locatie:
Almen


Locatie

Locatie:
Almen

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail