Lange titel:
Moonyard in het openluchttheater

Wanneer:
zaterdag 9 juni 2018
Waar:
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

De band Moonyard staat al jaren bekend om unieke optredens. Bezieling, sfeer en energie spatten van het podium af en weet al jaren het publiek te overtuigen. De tientallen succesvolle optredens op o.a. de Zwarte Cross, de Bokbierdagen in Zutphen en de eigen cd presentaties o.a. in de Dru in Ulft zijn daar enkele voorbeelden van.

MoonyardDe muziek van deze fantastische band kan het beste omschreven worden als een tribute to American Rock Music. Met songs van Tom Petty, Stephen Stills, Bob Dylan, Neil Young, Rolling Stones, JJ Cale en eigen werk is hun optreden een geweldige muziekervaring.
De klanken van het hammondorgel, de meerstemmige zang en de beat van drums, bas en percussie zorgen samen keer op keer voor prachtige muziekmomenten. Moonyard speelt met een aanstekelijke overtuiging en dynamiek met veel ruimte voor elkaar. Toch is het bij deze band vooral de eigen sound die Moonyard, na jaren samen spelen heeft weten te creëren!
De leider van de band Stef Woestenenk kennen we nog van zijn speciale optreden in ons theater vorig seizoen, met zijn andere band de Claptunes. Dat was toen een groot succes met veel uitbundig publiek!

Samenstelling:
Stef Woestenenk – lead zang & gitaren
Henk Buiting – hammond orgel, piano en zang
Gerton Eijkelkamp – drums en zang
Ronald Buiting – percussie, gitaren en zang
Hans Hoog Stoevenbelt – bas

Aanvang 20.00 uur
Koffie vanaf 19.30 uur

Gratis entree
Het openluchttheater bevindt op de hoek van de Esdoornlaan en de Molenweg. Parkeren kan op zo’n 300 meter verderop aan de Molenweg bij ’t Trefpunt maar komt u vooral op de fiets. De toegang is gratis maar een bijdrage in de 'melkbussen' bij de uitgangen wordt zeer op prijs gesteld!
Bij slecht weer vindt de voorstelling plaats in ’t Trefpunt.
   

Lustrumweekend
Het concert van Moonyard is onderdeel van het lustrumweekend van het Openluchttheater. Voorafgaand aan het concert wordt het lustrum gevierd met een drankje en een hapje met sponsoren, vrienden van het theater, vrijwilligers en omwonenden.

Zondag 10 juni is er een kindervoorstelling. Zie daarvoor de aparte aankondiging in de agenda.

  

 

Locatie:
Openluchttheater Gorssel


Locatie

Openluchttheater Gorssel
Locatie:
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Openluchttheater Gorssel
Hoek Esdoornlaan/Molenweg, Gorssel  
Website
Locatie op Google Maps 

  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail