Lange titel:
No Romeo's in het openluchttheater

Wanneer:
zondag 13 mei 2018
Waar:
Kerk

Omschrijving

Let op: vanwege het verwachte slechte weer wordt het concert verplaatst naar de protenstantse kerk, Hoofdstraat 27 in Gorssel

Dames vocalgroep No Romeo's verzorgt het eerste optreden van dit seizoen in het openluchttheater.

NoRomeos2018 325pxDe groep werd in 2015 opgericht en staat onder artistieke leiding van de Gorsselse dirigente Juliette Dumoré. De groep bestaat uit twintig dames afkomstig uit de wijde omgeving met een grote passie voor close harmony zingen. Iedere week wordt op woensdagavond gerepeteerd in Gorssel. Er is veel ambitie en regelmatig zingen de dames buiten de regio. Vorig jaar werd een derde plaats gehaald op het grootste korenfestival in Nederland, het BALK TOPfestival. Het repertoire is zeer divers. De dames leggen zich niet graag vast op één genre, maar vinden het juist uitdagend om zich te begeven op meerdere terreinen binnen de muziek. Het publiek zal zeker een aantal popnummers herkennen, maar ook Nederlandstalige muziek, jazz en klassiek komen aan bod. Daarnaast hebben de dames een zwak voor wereldmuziek. Voor ieder wat wils dus. Optreden in het openluchttheater wordt een heerlijke thuiswedstrijd en de dames hebben zin om van zich te laten horen. Ter gelegenheid van moederdag zingen zij een speciaal programma ‘Liedje voor jou'.

Het openluchttheater bevindt zich in de kom van Gorssel op de hoek van de Esdoornlaan en de Molenweg. Parkeren kan op zo’n 300 meter verderop aan de Molenweg bij SCC ’t Trefpunt maar komt u vooral op de fiets. De toegang is gratis maar een bijdrage in de ‘melkbussen’ bij de uitgangen wordt zeer op prijs gesteld!
Het concert op zondag 13 mei begint om 15.00 uur en vanaf 14.30 staat de koffie en de thee klaar. Bij slecht weer vindt het concert plaats in SSC ’t Trefpunt.

 

Locatie:
Kerk


Locatie

Kerk
Locatie:
Kerk

Omschrijving

Protestantse kerk
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail