Lange titel:
De Theaterfiets 'De lakei en de prinses'

Wanneer:
zondag 10 juni 2018
Waar:
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Kindermiddag met activiteiten en theater in het Openluchttheater.

Theaterfiets

Om 15.00 uur treedt Dolf Moed met zijn Theaterfiets op. Vorig jaar was zijn voorstelling een groot succes. Zijn nieuwe show heet 'De Lakei en de Prinses'.
Theaterfiets is Dolf Moed. Hij bedenkt, schrijft, bouwt en speelt al zijn theatervoorstellingen en straattheater zelf; een artiest in hart en ziel.
De kracht van zijn voorstellingen komt met name voort uit de interactie tussen hem en de kinderen. Dolf weet de kinderen mee te slepen in zijn fantastische verhalen en moedigt ze zelfs aan mee te spelen. Hierdoor krijgt ieder publiek zijn eigen voorstelling.

De Lakei en de Prinses gaat over de beetje klungelige lakei Hannes die al jaren voor de prinses zorgt. Hij voedt haar proper en fatsoenlijk op, leert haar netjes te spreken en goed te zijn voor anderen. Zelf geeft hij altijd het goede voorbeeld. Elke ochtend staat hij vroeg op om het hele kasteel te poetsen en bakt dan ook nog een broodje voor de prinses. Daarna maakt hij haar wakker. Maar vandaag gaat alles mis! Raaf, die altijd andere vogels pest, voert weer eens iets in zijn schild. Als dan de prinses spoorloos is, weet de lakei het niet meer. Het publiek schiet hem te hulp. Samen leren zij Raaf een lesje, maar vinden ze de prinses nog terug???

Andere activiteiten
Voorafgaand aan de voorstelling, vanaf 14.00 uur, zijn er meerdere leuke activiteiten voor de kinderen zoals schminken, een kleurwedstrijd en misschien nog wel levend standbeeld staan.
Vanaf 13.00 uur twee grote springkussens op de Esdoornlaan bij het theater. De weg zal daarvoor tot circa 18.00 uur afgesloten worden.

Het belooft een leuke, gezellige en spannende middag te worden. Kom op tijd dan heb je nog een mooie plek vooraan en breng een stoeltje of kleedje mee om in het gras te zitten (als het mooi weer is).

Gratis entree
Het openluchttheater bevindt zich op de hoek van de Esdoornlaan en de Molenweg. Parkeren kan op zo’n 300 meter verderop aan de Molenweg bij SCC ’t Trefpunt maar komt u vooral op de fiets.
De toegang is gratis maar een bijdrage in de 'melkbussen' bij de uitgangen wordt zeer op prijs gesteld!
Bij slecht weer vindt de voorstelling plaats in ’t Trefpunt.

  

  

Locatie:
Openluchttheater Gorssel


Locatie

Openluchttheater Gorssel
Locatie:
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Openluchttheater Gorssel
Hoek Esdoornlaan/Molenweg, Gorssel  
Website
Locatie op Google Maps 

  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail