Lange titel:
Algemene Ledenvergadering Dorpsraad Gorssel

Wanneer:
woensdag 30 mei 2018
Waar:
Kerk

Omschrijving

Logo Dorpsraad Gorssel transparant kleinDe Dorpsraad Gorssel houdt op 30 mei 2018 haar jaarlijkse Algemene Leden Vergadering. Naast de gebruikelijke verenigingstechnische zaken en een toelichting op de gang van zaken in 2017 en 2018 wordt ook het concept Dorpsplan Gorssel 2018-2023 gepresenteerd. 
Het concept van het Dorpsplan is naar verwachting rond 23 mei 2018 klaar en wordt dan via de website van de Dorpsraad en via Gorssel.nl aan de inwoners van Gorssel beschikbaar gesteld.
Tijdens de ledenvergadering en gedurende enkele weken daarna kunnen de inwoners van Gorssel nog reageren op het concept. Daarna maakt de kerngroep DOP de definitieve versie van het plan. 

De Dorpsraad nodigt niet alleen haar leden uit voor de ledenvergadering van 30 mei, maar alle inwoners uit Gorssel. Die laatsten mogen gewoon meedoen met de vergadering en dus ook meepraten over het dorpsplan, maar over de verenigingszaken hebben ze geen stemrecht. Ook vertegenwoordigers van de gemeente (raad, wethouder, ambtenaren) zijn uitgenodigd. 

De ledenvergadering  vindt plaats in de protestantse kerk, Hoofdstraat 27 in Gorssel. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Hier vindt u de agenda en verdere vergaderstukken.

  

Locatie:
Kerk


Locatie

Kerk
Locatie:
Kerk

Omschrijving

Protestantse kerk
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail