Lange titel:
De uitdaging voor verenigingen en maatschappelijke organisaties

Wanneer:
dinsdag 12 juni 2018
Waar:
De Brink

Omschrijving

De Vrijwilligerscentrale, onderdeel van SWL van de gemeente Lochem, organiseert dinsdagavond 12 juni in Gorssel een avond voor verenigingen en maatschappelijke instellingen. De centrale is benieuwd wat er op dit moment ‘leeft’ bij de verschillende vrijwilligersorganisaties. Daarnaast willen ze graag onderzoeken hoe ze, in de thema’s die spelen, kunnen ondersteunen. Natuurlijk is deze avond ook een goede gelegenheid om elkaar (nog beter) te leren kennen en om te zien waar organisaties en verenigingen elkaar kunnen versterken.

Thema van de avond is: ‘Voor welke uitdaging sta je als maatschappelijke organisatie of vereniging op dit moment rondom het werken met of als vrijwilligers? Wat gaat er goed of waar hebben is juist ondersteuning in nodig?’

Tijdens de avond zal ook de Lochemse Uitdaging zich voorstellen. De Lochemse Uitdaging is een bedrijvennetwerk dat uitdaagt om maatschappelijk betrokken te ondernemen. Zij doen dit door stichtingen en verenigingen in alle kernen van de gemeente Lochem te ondersteunen in hun eigen uitdagingen. In het daaropvolgende programma ‘ De Uitdaging’ kan iedereen meteen aan de slag.

Dinsdagavond 12 juni.
Inloop vanaf 18.30 uur, aanvang programma 19.00 uur, 21.00 uur afsluiting met een borrel.

Graag aanmelden met een mailtje naar  , of telefonisch via 0573-297000.

 

 

Locatie:
De Brink


Locatie

De Brink
Locatie:
De Brink

Omschrijving

De Brink is het bijgebouw van de kerk in Gorssel
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

 

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail