Lange titel:
Kunst voor kunst: kunstveiling voor goede doel

Wanneer:
donderdag 21 juni 2018
Waar:
Kapel op 't Rijsselt

Omschrijving

De Stichting Lochemse Kunstfactor (SLK) organiseert kunstreizen en wil graag dat ook mensen met een kleine beurs er aan mee kunnen doen. Om dat te financieren veilt de SLK op 21 juni om 19.30 uur kunstwerken in de Kapel op ’t Rijsselt. De ruim dertig schilderijen, beelden en foto’s die onder de hamer komen zijn van de hand van meer dan vijftien kunstenaars die bij de SLK exposeerden.
De prijzen zullen uiterst betaalbaar zijn. Voor u dus een uitgelezen kans om een mooi schilderij of beeld te verkrijgen en tegelijk bij te dragen aan een goed doel.

Voorafgaand aan de veiling op 21 juni zullen enkele kunstenaars zelf een korte toelichting op hun werk geven. Er is muziek door het ensemble voor oude muziek La Lauzeta en de entree is vrij.

Vanaf 17.00 uur is iedereen welkom. Voor € 10,- is een eenvoudige maaltijd beschikbaar tussen 18.30 en 19.30 uur. Als u daarvan gebruik wilt maken, stuur dan een mailtje naar de voorzitter van de SLK, Jacqueline de la Rie:   U kunt dit mailadres ook gebruiken om een digitale catalogus van de veiling op te vragen. Deze catalogus komt op 11 juni beschikbaar.

Aan de veiling doen de volgende kunstenaars mee: John Ligtenberg, Ludewien Zweerus,
Wim Leussink, Nikko Versluis, Henk Zweerus, Anneke Kruse, Henny Ferwerda, Winny Westerdijk, Martin Haas, Rikie Radstake, Marianne Appels, Anton Lefeber, Gerda Prins en Dick Pasman. Voor een indruk is van een aantal van deze kunstenaars werk te zien op de site van de SLK: www.lochemsekunstfactor.nl 

 

  

Locatie:
Kapel op 't Rijsselt


Locatie

Kapel op 't Rijsselt
Locatie:
Kapel op 't Rijsselt

Omschrijving

Kapel op 't Rijsselt, Mettrayweg 25, 7211 LC Eefde
’t Rijsselt biedt een zelfstandig podium voor muziek en
theater, met een overwegend klassieke programmering
en andere muziekstijlen als jazz en wereldmuziek.

Website
Locatie op Google Maps

  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail