Lange titel:
Angelique Wardenier met ‘Van Hart Tot Hart’

Wanneer:
zaterdag 7 juli 2018
Waar:
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Angelique Wardenier foto 2

Op zaterdagavond 7 juli komt het openluchttheater met een programma waarmee mensen verrast worden met allerhande liedjes uit hun jonge jaren. Angelique Wardenier is dan te gast met haar programma ‘Van Hart Tot Hart’. Met een heerlijke variatie van nog lang niet vergeten klassiekers en Nederlandse luisterliedjes raakt Angelique een diepe én vrolijke snaar en zingt zij rechtstreeks uw hart in.  

Angelique Wardenier is een klassiek zangeres (sopraan), die veelvuldig concerten en voorstellingen geeft in binnen- en buitenland. Haar repertoire omvat vooral bekende en minder bekende klassiekers uit opera en operette, maar wordt ook regelmatig afgewisseld met de grote musical songs van weleer en de mooiste Nederlandse luisterliedjes.

Met haar prachtige stemgeluid en warme persoonlijkheid weet ze haar publiek in vervoering te brengen. Of het nu gaat om een stijlvol galadiner of een concert voor de oudere medemens; Angelique brengt bij iedereen een lach en een traan teweeg. En, Angelique rekent erop dat u gezellig meezingt.

Gratis entree
Het openluchttheater bevindt zich in de kom van Gorssel op de hoek van de Esdoornlaan en de Molenweg. Parkeren kan op zo’n 300 meter verderop aan de Molenweg bij SCC ’t Trefpunt maar komt u vooral op de fiets. De toegang is gratis maar een bijdrage in de 'melkbussen' bij de uitgangen wordt zeer op prijs gesteld!
Het concert op zaterdag 7 juli begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur staat de koffie en de thee klaar. Bij slecht weer vindt de voorstelling plaats in SSC ’t Trefpunt.

  

Locatie:
Openluchttheater Gorssel


Locatie

Openluchttheater Gorssel
Locatie:
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Openluchttheater Gorssel
Hoek Esdoornlaan/Molenweg, Gorssel  
Website
Locatie op Google Maps 

  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail