Lange titel:
Concert 'Muziek in de keuken' door Elizabeth Scarlat en Emile van der Peet

Wanneer:
zondag 17 juni 2018

Omschrijving

Pianiste Elizabeth Scarlat en tenor Emile van der Peet nodigen u uit om op zondag 17 juni tussen 15.00 en 16.00 uur te komen genieten van een uur lang tenorissimo. Het concert is 'In de Keuken' van het woonhuis aan de Voorende 5 te Gorssel. Ze zullen heerlijke klassieke muziek van Rossini, Donizetti, Bellini, en Tosti vertolken, en ook evergreens van Bixio als Mama en Parlami d’amore Mariù. Na afloop staat een drankje voor u klaar.

Elizabeth Scarlat piano Emile van der Peet tenorElizabeth Scarlat en Emile van der Peet - Foto Greetje van SonPianiste Elizabeth Scarlat kreeg de eerste pianolessen van haar moeder en deed haar vakopleiding bij Jan Wijn aan het Conservatorium van Amsterdam. Inspirerende lessen kreeg zij van George van Renesse en volgde Masterclasses bij Stefan Askenase, Peter Feuchtwanger en Rudolf Jansen. Op een gegeven moment besloot zij zich volledig toe te gaan leggen op het begeleiden. Jarenlang was zij op het conservatorium van Amsterdam te vinden als begeleider van de koperklassen, de contrabassen en de orkestklassen bij o.a. Ed Spanjaard.

Emile van der Peet studeerde zowel klassiek saxofoon als solozang aan het conservatorium van Maastricht. Daarvoor was hij korte tijd werkzaam als promovendus na te zijn afgestudeerd in medische biologie. Na zijn conservatoriumtijd studeerde hij o.a. bij de tenor Livio Gabrielli, een oud-leerling van de beroemde tenor Nicolai Gedda. Ook volgt hij lessen bij de pianist en vocal coach Brian Masuda. Emile van der Peet zingt als freelancer in concerten en optredens door heel Nederland.

Voor het concert bij voorkeur uw eigen klapstoel meenemen om plaats te nemen in de keuken op Voorende 5 te Gorssel.
‘Muziek in de keuken’ is een initiatief van les-en concertpraktijk Zang en Saxofoon om kleinschalige muziekconcerten in Gorssel mogelijk te maken. Zie ook www.zangensaxofoon.nl 

Entree is vrij, maar er is gelegenheid voor een vrije gift.

   

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail