Lange titel:
Ierse folk van Boxin' the Vox in het openluchttheater

Wanneer:
zaterdag 25 augustus 2018
Waar:
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

N.B.: evenement is afgelast wegens ziekte van een van de uitvoerenden.
Volgende voorstelling in het Openluchttheater is op 16 september 2018

Laat je meevoeren door de Ierse folk van Boxin’ The Vox. Songs, tunes en stories over en uit Ierland, gezongen en gespeeld door Anne-Lotte Paymans (zang, gitaar) en David Plasmeijer (zang, luit, banjo). In hun show ‘Take me home’ nemen zij je mee op reis langs kliffen en kastelen, langs groene heuvels en gezellige pubs. Van Mary Black tot The Dubliners, van Sinéad O’ Connor tot The Pogues. En waar kan dat beter dan in het Openluchttheater Gorssel? Kortom, een avondje thuiskomen.
Aanvang 20.00 uur. Open en koffie vanaf 19.30 uur.

Over Boxin’ The Vox
Boxin the FoxHet Nederlandse folkduo Boxin’ The Vox bestaat uit David Plasmeijer (39, zang, luit, banjo) en Anne-Lotte Paymans (35, zang, gitaar). Dit stel is geen onbekende in de Nederlandse en Ierse folkscene. Hun muziek is geïnspireerd op Ierse folkhelden als Luka Bloom, Christy Moore, Mary Black en Sinéad O’Connor; jaren 60/70 artiesten als Melanie Safka en Simon & Garfunkel en hedendaagse acts als The Young Folk en The Cranberries. Het duo speelde eerder op festivals in Ierland, Denemarken en Nederland. 

In 2017 bracht Boxin’ The Vox het debuutalbum ‘Take me home’ uit. De cd bestaat uit 12 tracks waarin de Ierse invloeden goed hoorbaar zijn. Het meest opvallende lied is de Ierse vertaling van de Vondeling van Ameland van Boudewijn de Groot en Freek de Jonge. David en Anne-Lotte hebben een geheel eigen interpretatie van dit nummer gemaakt en het Infant of Inishmore genoemd. Inishmore is een eiland aan de westkust van Ierland.

Gratis entree
Het openluchttheater bevindt op de hoek van de Esdoornlaan en de Molenweg. Parkeren kan op zo’n 300 meter verderop aan de Molenweg bij ’t Trefpunt maar komt u vooral op de fiets. De toegang is gratis maar een bijdrage in de 'melkbussen' bij de uitgangen wordt zeer op prijs gesteld!
Bij slecht weer vindt de voorstelling plaats in ’t Trefpunt.

  

Locatie:
Openluchttheater Gorssel


Locatie

Openluchttheater Gorssel
Locatie:
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Openluchttheater Gorssel
Hoek Esdoornlaan/Molenweg, Gorssel  
Website
Locatie op Google Maps 

  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail