Lange titel:
Seizoensopening ‘t Trefpunt

Wanneer:
vrijdag 31 augustus 2018
Waar:
‘t Trefpunt

Omschrijving

TrefpuntPoster2018 kleinOp 31 augustus 2018 van 17.00 tot 20.00 organiseert ‘t Trefpunt in Gorssel zijn seizoensopening. Met clinics, demonstraties en presentaties laten verschillende verenigingen, clubs en huurders zien wat ze in huis hebben, zodat zichtbaar wordt wat ’t Trefpunt allemaal te bieden heeft.
Een hapje en drankje staan klaar!

Proeflidmaatschappen en clinics
De jeugd van muziekvereniging De Harmonie Gorssel Eefde zal enkele uitvoeringen verzorgen, de Fitness Factory zal laten zien wat er daar allemaal mogelijk is, waarbij met een prijsvraag een maand gratis fitnessen te winnen is. Bij veel activiteiten kunnen bezoekers zelf meedoen, zoals bij volleybal, tafeltennis en zaalvoetbal. Ter gelegenheid van de seizoensopening is in de meeste gevallen een maand proeflidmaatschap mogelijk. 
Er worden diverse clinics gegeven, zoals die van Sneeuwfit Zutphen, met algemene conditietraining en specifieke wintersporttraining. Tijdens de karateclinic bij Andôré Dojo zal duidelijk worden dat karate ook een levenskunst is. En bij de clinic van Base4 Dance komen allerlei dansvormen voor kinderen van verschillende leeftijdsgroepen aan bod. Yoga en Pilates kunnen bij Yoin worden beoefend.

Overige deelnemers
Graaf Jantje kinderopvang opent deze avond zijn deuren, zodat de faciliteiten van de opvang kunnen worden bezichtigd. Ook Pluspunt Gorssel, videogroep Het Accent, Ipod4Senior en de Klaverjasclub zullen informatie geven over hun activiteiten. 

Speciale gast
Als speciale gast is oud-wielrenner en TV-persoonlijkheid Gert Jakobs uitgenodigd. Hij zal rond 18.30 uur een presentatie verzorgen, waarbij hij op de zijn bekende, humorvolle wijze zijn ervaringen als meesterknecht bij onder meer de Tour de France met de bezoekers zal delen. Daarbij komen ook zaken als omgaan met tegenslagen, samenwerking, respect en waardering aan de orde. 

 

Locatie:
‘t Trefpunt


Locatie

‘t Trefpunt
Locatie:
‘t Trefpunt

Omschrijving

Sport en Cultureel Centrum 't Trefpunt
Molenweg 53-55, 7213 XD Gorssel
Website
Locatie op Google Maps

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail