Lange titel:
Start nieuw seizoen bij Scouting IJsselgroep

Wanneer:
zaterdag 25 augustus 2018
Waar:
Scouting IJsselgroep

Omschrijving

Logo IJsselgroep kleinNieuw logo Scouting IJsselgroepOp zaterdag 25 augustus begint het nieuwe seizoen bij Scouting IJsselgroep. Vanaf dan zijn alle leden wekelijks weer van harte welkom om avontuurlijke activiteiten te ondernemen waarmee ze worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.
Jongens uit Gorssel zijn van harte uitgenodigd om eens kennis te maken met de jongensscouting in Gorssel. Scouting IJsselgroep is een gemoedelijke en kleinschalige groep met een jong maar ervaren leidingteam dat staat voor kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en heel belangrijk: een goede groepssfeer! Elke zaterdagmiddag worden er leuke en uitdagende activiteiten georganiseerd die in het teken staan van buitenleven, samenwerken, spel, creativiteit en meer. Dus twijfel niet meer en kom gezellig eens meedoen!
Lijkt je dit wel wat? Dan ben je van harte welkom. De welpen (7 t/m 11 jaar) hebben elke zaterdagmiddag programma van 14.00 tot 16.00 uur, de scouts (11 t/m 15 jaar) elke zaterdagmiddag van 14.00 tot ca. 17.00 uur en de explorers (15 t/m 18 jaar) op vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. 

N.B: op zaterdag 1 september 2018 lopen alle leden mee met de Airborne wandeltocht te Oosterbeek en is er dus geen programma.

Locatie:
Scouting IJsselgroep


Locatie

Locatie:
Scouting IJsselgroep

Omschrijving

Scouting IJsselgroep, Kwekerijweg 5, 7213 AX Gorssel
Website van Scouting IJsselgroep
Locatie op Google Maps 

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail