Lange titel:
Dominic Seldis, contrabas en James Pearson, piano

Wanneer:
zondag 21 oktober 2018
Waar:
Kapel op 't Rijsselt

Omschrijving

Zondag 21 oktober 2018 geven Dominic Seldis, contrabas en James Pearson, piano, twee concerten in Kapel op 't Rijsselt. Het ochtendconcert was al snel uitverkjocht, maar voor het concert van 15.00 uur zijn nog kaartjes verkrijgbaar. 

Programma: Stand Up Bass: Music, fun and more, a story bij the Maestro himself

Dominic SeldisDominic SeldisDominic Seldis is natuurlijk bekend van het TV-programma Maestro. Toch ziet hij zichzelf in de eerste plaats als musicus. Als aanvoerder van de bassisten in het Koninklijk Concert-gebouw Orkest speelt hij in alle grote concertzalen over de hele wereld. Daarnaast heeft hij zich ontwikkeld van musicus en muziek­kenner tot rasverteller en begenadigd entertainer en is hij een van de grootste promotors van de klassieke muziek.

James Pearson is pianist, componist en muzikale duizendpooot. Als pianist met zijn eigen trio is hij artistiek directeur van Ronnie’s Jazz Club in zijn geboorte­plaats Londen. James speelde in en met vele beroemde orkesten, o.a. het BBC Philharmonic Orchestra en het Brodsky String Quartett. Ook begeleidde hij beroemdheden als pop-icoon Paul McCartney en jazz-trompettist Wynton Marsalis.

De muziek
In dit concert is er naast bekende en minder bekende werken uit het klassieke repertoire ook aandacht voor uiteenlopende stijlen als de tango en volksmuziek. Dominic vertelt er over, speelt het en laat zijn publiek er van genieten.
Met recht A story by the Maestro himself


Entree (losse kaartjes) € 20,- per persoon; jongeren t/m 18 jaar gratis (wel reserveren).
Reserveren (kosteloos) wordt aanbevolen en kan per e-mail  , of telefoon 0575-570521 (ook via de voicemail) of met het formulier op de de website 

   

   

Locatie:
Kapel op 't Rijsselt


Locatie

Kapel op 't Rijsselt
Locatie:
Kapel op 't Rijsselt

Omschrijving

Kapel op 't Rijsselt, Mettrayweg 25, 7211 LC Eefde
’t Rijsselt biedt een zelfstandig podium voor muziek en
theater, met een overwegend klassieke programmering
en andere muziekstijlen als jazz en wereldmuziek.

Website
Locatie op Google Maps

  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail