Lange titel:
Open dag De Elf Marken met expositie Zoo-tex

Wanneer:
zaterdag 1 september 2018
Waar:
Tramstation

Omschrijving

DennenlustHarfsen 1930 kleinCafé Dennenlust in Harfsen ca. 1930De Historische Vereniging De Elf Marken houdt op zaterdag 1 september 2018 een open huis in het Tramstation in Gorssel. De deuren staan van 11.00 tot 15.00 uur open. Een aantal bestuursleden en vrijwilligers van de vereniging zal in het Tramstation aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven.
In de presentatieruimte wordt in het kader van de dorpenreeks aandacht geschonken aan Harfsen. De dialezing ‘Drieluik Harfsen’ uit 2006 is overgezet naar PowerPoint en de inleider van destijds, Arjan Meijerink, zal ook nu weer toelichting bij de plaatjes geven. Hierbij laat Arjan aan de hand van foto’s, die in drie verschillende jaren van dezelfde plek genomen zijn, de vele veranderingen in Harfsen zien. Voor zowel diegenen die destijds de lezing gemist hebben als voor de nieuwe inwoners van Harfsen is deze presentatie een aanrader. 

Expositie
Vanaf 1 tot en met 25 september 2018 is op het perron van het Tramstation een expositie te zien van het werk van textielgroep Zoo-tex. De leden van de groep geven in hun werk uiting aan hun individuele inspiratie op het gebied van de beeldende kunst met een textielcomponent, waarbij textiel ruim kan worden opgevat. 
De expositie is, behalve op de open dag, te zien op de reguliere openingstijden van het Tramstation, dus tot 25 september elke dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur en elke donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Enkele van de kunstenaars zijn behalve op 1 september ook nog op een aantal andere dagen tijdens de openingstijden van het Tramstation aanwezig. 

Openingstijden Tramstation
Dinsdags van 14.00 tot 16.00 uur.
Donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.
Zaterdag 1 september open dag van 11.00 tot 15.00 uur.
Exposities zijn van buitenaf permanent te zien.

Lees hier meer over de expositie van Zoo-tex

Locatie:
Tramstation


Locatie

Tramstation
Locatie:
Tramstation

Omschrijving

Tramstation, Van der Capellenlaan 4, 7213 AG Gorssel
Het Tramstation ('tramhuisje') is in gebruik als werk- en
archiefruimte van de Historische Vereniging De Elf Marken
Locatie op Google Maps

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail