Lange titel:
Rotary Kidsrun: ren voor Teun!

Wanneer:
vrijdag 28 september 2018
Waar:
Roskamweide

Omschrijving

Het wordt op de Roskamwei weer een gezellige boel. De kinderen van de basisscholen in Gorssel, Epse en Joppe rennen dan de Rotary Kidsrun voor een bijzonder doel: de Stichting Harte­kind die zich inzet voor kinderen met een aangeboren hartafwijking. 

Kidsrun2017Start van de Kidsrun vorig jaarEr zijn springkussens en kinderen kunnen zich laten schminken. Ook presenteert de VV Gorssel zich op het terrein met een strafschoppen­competitie.
Het evenement begint om 15.00 uur, start van groep 1/2 is om 15.30 uur.

Teun
Toonbeeld voor de actie voor Stichting Hartekind is Teun de Vries uit Nieuw Heeten. Teun (4) is een blije kleuter, je zou zo niet zeggen dat hij een hartklep mist. En dat hij tien dagen oud al een zware operatie moest ondergaan. Nog niet zo lang geleden zouden kinderen als Teun waarschijnlijk maar een kort leven hebben, maar dankzij nieuwe behandelingen leeft Teun nog.
Een speciale boodschap van Teun en moeder Marieke daarom aan de kinderen die deelnemen aan de Rotary Kidsrun: “Doe je best, elk rondje levert geld op waarmee kinderen als Teun beter kunnen worden gemaakt. En ouders, buren en andere sponsoren: geef gul!”

Wie het werk van Stichting Hartekind via de Rotary Kidsrun wil steunen, kan een bedrag overmaken op NL60RABO0106087002 Van Stichting Community Service Rotaryclub Gorssel.

  

  

Locatie:
Roskamweide


Locatie

Locatie:
Roskamweide

Omschrijving

Achter Vullerschool, Museum MORE en Loetje.
De Roskamweide is een mooie plek voor sport,
spel en evenementen. 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail