Lange titel:
Meewerkdag op Tuinderij de Veldhof

Wanneer:
zaterdag 13 oktober 2018
Waar:
Tuinderij de Veldhof

Omschrijving

Op zaterdag 13 oktober is er weer een meewerkdag op tuinderij de Veldhof! Op die dag worden er een aantal  klussen opgepakt op zoals het onkruidvrij maken en opbinden van de bessenstruiken, het uitrijden van compost en het snoeien van de heg om het terrein. Ook voor kinderen zijn er leuke ‘klusjes’ zoals brood bakken boven het vuur en uitjes en knoflooktenen poten.

meewerkdagDe meewerkdag begint om 10 uur. Tussen de middag is er een lekkere pompoensoep en de dag wordt rond 16 uur afgesloten. Graag zelf voor een boterham en water zorgen. Er is geen drinkwater op de tuinderij. Ook extra kruiwagens, handschoenen, spades en snoeischaren zijn welkom. Neem ook een regenjas mee in geval van een drup regen. Mocht het veel regenen die dag dan wordt de meewerkdag verzet naar een ander moment.

Tuinderij de Veldhof zit op de Veldhofstraat, net over het spoor, bij de kruising met de Marsweg. dat is 2 km buiten de kern Gorssel.

Voor meer informatie, zie www.tuinderijdeveldhof.nl/agenda/   of neem contact op met tuinder Valérie via   of 06-49386227.

 

Locatie:
Tuinderij de Veldhof


Locatie

Tuinderij de Veldhof
Locatie:
Tuinderij de Veldhof

Omschrijving

Hoek Veldhofstraat/Marsweg
Vanuit Gorssel de Veldhofstraat nemen.
De tuinderij zit net over het spoor rechts.
Locatie op Google Maps

  
  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail