Lange titel:
Open dagen bij Atelier de School, Dorien Plaat, Nikko Versluis

Wanneer:
zaterdag 17 november 2018 t/m zondag 18 november 2018

Omschrijving

Zaterdag 17 en zondag 18 zijn er de Landelijke Atelierdagen. Ongeveer 400 kunstenaars in Nederland zetten hun deuren open voor het publiek. In Gorssel e.o. kunt u terecht bij:

  • Atelier de School
  • Dorien Plaat
  • Galerie Nikko

Atelier de School KL

Atelier de School
Aan het Nijverheidsplein in het pand van Kreeftenberg/Suskind vindt u een mooie collectie brocante, een galerie en een atelier. In het atelier is momenteel een expositie van schilder Rudy Volbeda en beeldhouwer Janny Volbeda.
Atelier de School is geopend op vrijdag en zaterdag van 11 tot 18 uur en zondag van 12 tot 17 uur.

DorienDuo325x187

Dorien Plaat
Ook het atelier van Dorien Plaat aan de Molenweg 58 in Gorssel is geopend tijdens de atelierdagen van 11.30 tot 17.30 uur. Er is veel te zien en te koop voor speciale prijzen. Ook op andere dagen is Dorien vaak aan het werk in haar atelier en kunt u een kijkje nemen. 

Nikko Versluis
NikkoNikko Versluis, Gebroken horizonTijdens de Atelierdagen toont Nikko Versluis zijn nieuw abstract werk in zijn galerie en atelier.
Beide dagen is er muziek van Duo Incontro, bestaande uit Geertje de Jong (piano) en Jackie Everwijn (fluit). Zij spelen zowel om half twee als om half vijf diverse stukken uit het werk van componisten als Popp, Godard, Doppler en Fauré. Elk optreden duurt circa een half uur.
De galerie is beide dagen geopend van 12.30 tot 17.00 uur.
Galerie Nikko is gevestigd in ‘De Isselwaard’, in het buitengebied van Eefde, Mettrayweg 65, 7211 LC Eefde (locatie op Google Maps). Aan de Mettrayweg staat nummer 65 op een boom met het bord Galerie Nikko. Auto’s kunnen hier langs de weg geparkeerd worden; vervolgens het bospad oplopen naar de galerie.

  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail