Lange titel:
Open dag De Elf Marken: informatie over boek Gorssel

Wanneer:
zaterdag 3 november 2018
Waar:
Tramstation

Omschrijving

Boek Gorssel kleinDe Historische Vereniging De Elf Marken houdt op zaterdag 3 november 2018 een open huis in het Tram­station in Gorssel. De deuren staan van 11.00 tot 15.00 uur open. Een aantal bestuurs­leden en vrijwilligers van de vereniging is dan in het Tramstation aan­wezig om tekst en uitleg te geven.

De open dag op 3 november staat in het teken van het boek ‘Gorssel van Agrarische Gemeen­schap tot Forensen­dorp’, dat op 30 november 2018 verschijnt. 

Boek Gorssel
De afgelopen jaren kwamen al boeken uit die de historie van de kernen Harfsen, Almen en Eefde in beschreven. Nu is ook het verleden van Gorssel in beeld gebracht. Tijdens de open dag wordt  informatie over het boek gegeven en is er gelegen­heid om door middel van voor­inschrijving van korting gebruik te maken. De prijs van het boek is bij voor­inschrijving (tot 25 november) € 30, na die datum kost het € 35 en dan kunnen 65+’ers het aanschaffen voor € 25 (één exemplaar per huis­houding). De officiële presentatie van het boek is op vrijdag 30 november 2018 in de protestantse kerk in Gorssel.

Expositie
Tot en met 28 november 2018 is in het Tram­station een expositie te zien van het werk van Henk van Lottum. De Gorsselse kunstenaar schildert natuur en landschappen, maar maakt ook abstract werk. De expositie is, behalve op de open dag, te zien op de reguliere openings­tijden van het Tramstation. Tijdens de open dag is Henk van Lottum aanwezig om vragen over zijn werk te beant­woorden.

Openingstijden Tramstation
Dinsdags van 14.00 tot 16.00 uur.
Donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.
Zaterdag 3 november 2018 open dag van 11.00 tot 15.00 uur.
Exposities zijn van buitenaf permanent te zien.

Locatie:
Tramstation


Locatie

Tramstation
Locatie:
Tramstation

Omschrijving

Tramstation, Van der Capellenlaan 4, 7213 AG Gorssel
Het Tramstation ('tramhuisje') is in gebruik als werk- en
archiefruimte van de Historische Vereniging De Elf Marken
Locatie op Google Maps

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail