Lange titel:
Wandelen en optreden Shantykoor ‘Op Koers’

Wanneer:
zondag 18 november 2018
Waar:
Almen

Omschrijving

Zondagmiddag 18 november kunt u een wandeling maken door het fraaie omgeving van Almen en aansluitend wegdromen met een optreden van het Gorsselse Shantykoor ‘Op Koers’ en genieten van een heerlijk winterbuffet bij hotel restaurant De Hoofdige Boer.

Op Koers
Shantykoor Op Koers Gorssel‘Op Koers’ bestaat uit 50 mannen uit Gorssel en omgeving die met enthousiasme en veel kwaliteit zeemans­liedjes zingen. U kent ongetwijfeld liedjes als de Zuiderzee ballade, daar was laatst een meisje loos en het kleine café aan de haven. Daarnaast heeft het koor een uitgebreid modern repertoire zoals Sailing home en Mull of Kintyre. Het koor heeft een uitnodiging geaccepteerd voor enkele optredens in Amsterdam.

Verloting
Tijdens het concert worden loten verkocht à € 2,-. Voor de prijswinnaar stelt De Hoofdige Boer een diner voor twee personen ter beschikking. Ook zullen een paar CD’s van het koor verloot worden. De opbrengst van de loterij wordt bestemd voor optredens in servicecentra, verzorgings­huizen en verpleeg­huizen. Daar wordt altijd genoten van de enthousiaste zangers en muzikanten. De ouderen in de verpleeg- en zorgcentra zingen de bekende Nederlandse liedjes nog uit volle borst mee en ervaren het optreden van ‘Op Koers’ telkens weer als een vreugdevol gebeuren.

Programma
14.00-15.30 uur: wandelen rondom Almen, start bij het hotel
15.30-17.00 uur: optreden Shanty koor en verloting
17.00 uur: start buffet

Kosten: € 24,50 per persoon voor het complete programma.
Reserveren gewenst, dit kan via reserveringen@dehoofdigeboer of bel naar 0575-431744.

   

Locatie:
Almen


Locatie

Locatie:
Almen

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail