Lange titel:
Kerstconcerten ‘Christmas à la carte’ door No Romeo’s

Wanneer:
zondag 23 december 2018
Waar:
Kerk

Omschrijving

NoRomeosKerstconcert2018Bij kerst hoort muziek en zang en natuurlijk een sfeervolle samen­komst aan een lange versierde tafel. Tel daar 22 geamuseerde dames van No Romeo's bij op en je krijgt het decor van ‘Christmas à la carte’.

2018 is voor No Romeo’s al een heel mooi jaar geweest. De aanvragen voor optredens bleven binnen­stromen en menig hart werd geraakt door hun gepersonaliseerde liedjes­programma ‘Liedje voor jou’. Nu wordt het tijd voor de kers op het jaar. De laatste weken hebben de dames hard gewerkt aan een bijzonder kerst­programma. No Romeo's trakteert haar gasten op meer­stemmige zang onder artistieke leiding van de Gorsselse dirigente Juliette Dumoré.

Van een fris aperitief naar een groots grand dessert brengt No Romeo's met passie, humor en harmonie de bezoekers op een verrassende en eigentijdse wijze in de kerstsfeer. Het repertoire van No Romeo’s is afwisselend: van klassiek tot modern, Nederlands- en anderstalig. Zo is er voor ieder iets van voorkeur.

Twee concerten
No Romeo's geeft twee concerten, beide op zondag 23 december. Het middagconcert (aanvang 16.00 uur) is uitverkocht. Voor het avondconcert (vanaf 19.30 uur) zijn nog een beperkt aantal kaartjes verkrijgbaar vanaf een half uur voor aanvang. Deze kosten € 15,-  voor volwassenen en € 10,- voor kinderen tot 18 jaar.

Na afloop van het concert is er een gezellig hapje en drankje, dat bij de prijs is inbegrepen.

  

    

Locatie:
Kerk


Locatie

Kerk
Locatie:
Kerk

Omschrijving

Protestantse kerk
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail