Lange titel:
Seizoensverkoop Tesselschade Arbeid Adelt (TAA)

Wanneer:
zaterdag 1 december 2018

Omschrijving

Tesselschade-Arbeid Adelt (TAA), afdeling Deventer en Omstreken, houdt zaterdag 1 december a.s. haar seizoensverkoop van 11.00 tot 15.00 uur bij Keukenstudio Stormink, Hoofdstraat 25 in Gorssel.

Sinterklaas- en Kerstcadeautjes
TAA Najaar2018Er is een ruim aanbod van leuke cadeautjes voor huis en tuin, baby en bridge, zoals bijvoorbeeld gebreide kussens, houten speelgoed, vogel­huisjes, knuffels en bridge­kleden. Speciaal voor de kerst zijn leuke kerstboomhangers gemaakt, een grote collectie tafelkleden en gasten­doekjes geborduurd met kerst­motieven. Naast mooie shoppers en haardhout­tassen van leer is een serie handbeschilderd serviesgoed nieuw in ons assortiment, evenals gebreide sjaals, haarbanden etc. voor volwassenen. Voor de feestdagen hangen de bekende TAA-smockjurkjes in het rek en zullen ook de TAA- kookboeken, wenskaarten, verjaardags­kalenders en bridge­kaarten niet ontbreken. Geboorte­manden kunnen op aanvraag worden gemaakt in de wenste stof. Ook de beroemde TAA- slaaphaas is weer volop voorradig.
Afdeling Lochem-Zutphen is dit keer ook met een verkooptafel vertegenwoordigd.

TAA
TAA LogoTesselschade Arbeid Adelt, kortweg TAA, is de eerste vrouwenvereniging van Nederland en is opgericht in 1871 De 28 afdelingen, verspreid over het land, worden uitsluitend gerund door enthousiaste vrijwilligers, zonder enige vorm van subsidie. TAA helpt vrouwen op weg naar economische zelfstandigheid door bij te dragen aan de kosten voor studie en opleiding. TAA biedt vrouwen de mogelijkheid handgemaakte artikelen te vervaardigen, welke zonder winstoogmerk worden verkocht. TAA bevordert daarmee het bewaren van de klassieke handwerktechnieken.

Met uw aankopen steunt u het goede doel. Iedereen is van harte welkom.

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail