Lange titel:
Winterconcert van de Muzehof voor het goede doel

Wanneer:
dinsdag 18 december 2018
Waar:
Kerk

Omschrijving

Muzehof Centrum voor de Kunsten houdt haar jaarlijkse Winterconcert met muziek en dans op dinsdag 18 december vanaf 19.00 uur in de kerk in Gorssel. De avond wordt gepresenteerd door Gerda Havertong en de opbrengst is voor het goede doel.

Muziek & dans
Winterconcert MuzehofStrijkers tijdens het Winterconcert. Foto: Marije van den BergLeerlingen en docenten van de Muzehof en het Muze­collectief treden op. Er zijn speciale ensembles gevormd voor dit winter­concert, o.a. met harpen en Viola da Gamba's. En als speciale verrassing zal Gerda Havertong ook gaan zingen. Te horen zijn allerlei sfeervolle muziek­stukken met een enkele knipoog naar Kerst.
CaDanz, de dans-talentenklas, brengt een speciale choreografie op het podium. De talenten­klas muziek is te horen met klassieke kamer­muziek en ook de pop­afdeling levert een muzikale bijdrage.

Opbrengst naar het goede doel
Kaartjes kosten € 5,- en de opbrengst gaat voor de helft naar een goed doel: Stichting Wiesje. Er is de mogelijkheid een extra donatie te doen, ook tijdens het concert.
Deze stichting zet zich o.a. in om kennis over te dragen om mensen met dementie in Suriname te helpen. Muziek zal bij de gewenste dagopvang een grote rol spelen, want het is bekend dat muziek een bijzonder heilzame uitwerking heeft op de stemming van dementerenden.

Presentatie: Gerda Havertong
Actrice, zangeres en ‘tante Gerda van Sesamstraat’ Gerda Havertong presenteert de avond. Zij kwam ook met het idee voor het goede doel. Stichting Wiesje is opgericht na Gerda's persoonlijke ervaring met dementie in Suriname.


Vanaf 18.30 uur staat de oprganisatie klaar met warme drankjes en klinken de midwinterhoorns. Om 19.00 uur begint het concert.

Kaartverkoop bij de receptie van Muzehof Zutphen, Coehoornsingel 1, en vlak voor aanvang in de kerk.

 

 

Locatie:
Kerk


Locatie

Kerk
Locatie:
Kerk

Omschrijving

Protestantse kerk
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail