Lange titel:
Open repetitie No Romeo’s

Wanneer:
woensdag 16 januari 2019
Waar:
Kerk

Omschrijving

Dames vocalgroup No Romeo’s zoekt versterking met een hoge sopraan en lage alt. Op woensdagavond 16 januari wordt dan ook een open repetitie gehouden vanaf 20.00 uur in de kerk in Gorssel. Dames die eens willen ervaren hoe het is om met No Romeo’s te zingen zijn van harte welkom. Zangervaring is gewenst. Aanmelden kan via  of de facebookpagina (zie onder).

Of alleen luisteren?
De kerk is groot genoeg, dus wie dat leuk vindt kan ook gewoon de repetitie bijwonen zonder te zingen. Leuk om te zien wat er allemaal gebeurt in zo'n repetitie. Gewoon, No Romeo's eens een keer vrijblijvend horen zingen.

NoRomeos Kerst 2018Christmas à la CarteChristmas à la carte
Op 23 december j.l. gaf No Romeo’s twee uitverkochte kerst­concerten in de kerk in Gorssel. Er werd een zeer gevarieerd programma gebracht, dat in verschillende tafel­gangen aan het publiek werd opgediend. Humor werd niet geschuwd en het publiek genoot van de samenzang en de mooie plaatjes die het geheel aan tafel opleverde. De groep geniet zichtbaar zelf ook van hun zang­prestaties en gaat in bijna volle sterkte door in het nieuwe jaar.
Dirigent van No Romeo’s is Juliette Dumoré.

 

  

Locatie:
Kerk


Locatie

Kerk
Locatie:
Kerk

Omschrijving

Protestantse kerk
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail