Lange titel:
Nationale Voorleesdagen met 'Een huis voor Harry'

Wanneer:
woensdag 23 januari 2019
Waar:
Bibliotheek

Omschrijving

Tijdens de Nationale Voorleesdagen is het voorlezen wat de klok slaat. In de Bibliotheek, op school en bij de kinderopvang. Het prentenboek 'Een huis voor Harry' staat centraal. Het boek is geschreven en geïllustreerd door Leo Timmers en is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2019.

HarryLeo Timmers bedacht voor zijn nieuwste prenten­boek een uiterst aaibaar hoofd­personage: de dikke kater Harry met het kleine hartje, die op zoek moet naar een nieuw huis. Harry gaat liever niet naar buiten, binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt. Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis?

Voorlezen in de bieb
Medewerkers van de Bibliotheek en vrijwilligers van ‘de Buurt Leest Voor’ gaan voorlezen op peuter­speel­groepen, kinder­opvang­groepen en in de onderbouw­groepen op scholen. In de Bibliotheek wordt het verhaal ook voor­gelezen, met gezellige liedjes erbij. In de bieb van Gorssel is dat op woensdag 23 januari vanaf 14.00 uur.

Kom luisteren, meezingen en een voorlees­feestje vieren! Peuters en kleuters met hun (groot)ouders zijn op woensdag­middag van harte welkom.

  

Locatie:
Bibliotheek


Locatie

Bibliotheek
Locatie:
Bibliotheek

Omschrijving

De Bibliotheek in Gorssel is gevestigd in Den Oldenhof en
is onderdeel van Graafschap Bibliotheken.
Hoofdstraat 45 B001, 7213 CR Gorssel
Website Graafschap Bibliotheken - pagina Gorssel

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail