Lange titel:
Themacafé in De Borkel: Hans Dorrestijn

Wanneer:
dinsdag 12 maart 2019
Waar:
De Borkel

Omschrijving

Op dinsdagmiddag 12 maart is schrijver Hans Dorrestijn te gast in het activiteitencentrum van De Borkel.  Hij komt vertellen over zijn laatste boek ‘Het Rimpelperspectief’.

Hans Dorrestijn fotograaf Roy BeuskerHans Dorrestijn - fotograaf Roy BeuskerNu Hans Dorrestijn op leeftijd is gekomen blikt hij terug op zijn leven. Hij mijmert over zijn jeugd, de vergankelijkheid, het naderend einde en over alle vrienden en kennissen die hem reeds zijn voorgegaan. Maar Hans zou Hans niet zijn als hij daar geen heel vrolijk boek over zou schrijven. ‘Het rimpel­perspectief’ – Hoe overleef ik de oude dag vertelt dat bejaard zijn ook zijn voordelen heeft. Denk alleen al aan alle verworven inzichten over de moderne tijd, die Hans graag met u deelt. Dat levert mooie verhalen op, over bukken, brilpoetsdoekjes en geraniums.

Hans Dorrestijn is cabaretier en schrijver van verhalen, liedteksten en poëzie. Vanaf 2007 schreef hij zijn geliefde vogelverhalen, in 2016 gebundeld in Dorrestijns Volkomen Vogelgids. In 2015 kreeg hij de Tolllensprijs toegekend voor zijn verdiensten aan de Nederlandse Literatuur.

Informatie
De organisatie is in handen van Sutfene, de Bibliotheek Gorssel en kantoorboekhandel Bechtle. In de voorverkoop kunt u voor € 6,- entreekaarten kopen bij boekhandel Bechtle, de Bibliotheek Gorssel en in het restaurant van De Borkel in Gorssel. Aan de zaal kosten de kaarten € 8,50. Wacht niet te lang want het aantal plaatsen is beperkt.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Wilma van Gerrevink van Team Activiteiten & Welzijn De Borkel Sutfene: 06 – 12 97 06 42 of  

  

Locatie:
De Borkel


Locatie

De Borkel
Locatie:
De Borkel

Omschrijving

Wijkontmoetingscentrum De Borkel
Hoofdstraat 61a, 7213 CS Gorssel 
Tel. 0575-594444
Website

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail