Lange titel:
Brandweerwedstrijd IJsselstreek in Klarenbeek

Wanneer:
zaterdag 9 maart 2019

Omschrijving

Brandweer kleinDe brandweerposten Gorssel en Almen doen mee aan de jaarlijkse brandweerwedstrijd van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-GelderlandZaterdag 9 maart 2019 strijden brandweerkorpsen van de Veiligheids­regio Noord- en Oost-Gelde­rland om de eer tijdens de jaarlijkse brandweer­­wedstrijden. Dit jaar organiseert de brandweer Klaren­beek de wedstrijd. De deelnemende korpsen horen op de dag zelf waar precies de wedstrijd­­locatie is. Tijdens de wedstrijd kunnen alle kern­taken (Brand, Technische hulp­verlening, Ongeval gevaar­lijke stoffen en Water­ongeval) aan bod komen. Ook de posten Gorssel en Almen doen mee.

Publiek wordt uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Het is daarbij niet de bedoe­ling dat gedurende de wed­strijd berichten op social media geplaatst worden, om te voor­komen dat korpsen die nog moeten spelen op een voorsprong gezet worden. Om ervoor te zorgen dat de korpsen zich niet al te veel kunnen voor­bereiden (het is immers een wed­strijd) wordt de exacte locatie in Klaren­beek nog even geheim gehouden. 

De wedstrijddag begint om 8.30 uur en duurt tot 17.00 uur. De brandweer­post Gorssel vertrekt om 09.15 uur naar de wedstrijd­locatie, voor Almen is dat 16.05 uur. 

Geïnteresseerden die op 9 maart een kijkje willen nemen kunnen zich melden bij: Rutenfrans Constructie, Klarenbeek­seweg 84b, 7381 BG Klarenbeek. Hier krijgt men informatie waar precies in Klarenbeek de korpsen de strijd aan gaan.
De prijsuitreiking is om 20.00 uur bij Post Klarenbeek, Klarenbeekseweg 127a, 7381 BE Klarenbeek.

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail