Lange titel:
Benefietconcert door Trio Pascopa

Wanneer:
zondag 17 maart 2019
Waar:
Kerk

Omschrijving

Trio Pascopa Niels Hak kleinTrio Pascopa (foto Niels Hak)Soroptimistclub Deventer organiseert op zondag 17 maart 2019 een concert van Trio Pascopa ten behoeve van de bouw van wash­rooms voor meisjes bij scholen in Kibinge (Uganda).
Sorop­timisten zijn vakvrouwen met een breed scala aan beroepen en expertises, die zich inzetten voor elkaar en voor anderen. Daarbij wordt vooral aan vrouwen en kinderen gedacht. Het goede doel dat club Deventer in 2019 ondersteunt is de Stichting Kinderen van Uganda.

Trio Pascopa bestaat uit Stijn van Uffelen (viool), Ester Potjes (altviool) en Tjeerd Broerse (cello).  Deze jonge, enthou­siaste muzikanten zijn leden van Jeugd­Orkest Nederland (JON) en spelen op instru­menten van het Nationaal Muziekinstru­menten­fonds. Tijdens dit concert spelen zij werken van Schubert, Beethoven en Reger.
Het concert begint om 15 uur en wordt gehouden in de Protestantse kerk in Gorssel (Hoofdstraat 27). Kaarten kosten € 15,- (inclusief koffie/thee voor aanvang) en zijn hier te bestellen.

  

Locatie:
Kerk


Locatie

Kerk
Locatie:
Kerk

Omschrijving

Protestantse kerk
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail