Lange titel:
Koffieconcert Epse met Mezzo-Piano

Wanneer:
zondag 24 maart 2019
Waar:
Kerk Epse

Omschrijving

In de serie koffieconcerten in het kerkje van Epse is er op 24 maart een optreden van het duo Mezzo-Piano bestaande uit mezzosopraan Enneke Schekman en pianiste Esther Scheerder. Hun programma heet 'Lachen en huilen met MEZZO-PIANO'. 

mezzo pianoHet repertoire van Mezzo-Piano is zeer divers: barok, opera, het kunstlied en u kunt zo nu en dan zelfs een smartlap horen. De informele manier van optreden is het handelsmerk van Mezzo-Piano. Esther en Enneke brengen klassieke muziek op een toegankelijke manier. Liederen en aria’s worden afgewisseld door prachtige piano solostukken. Het contact met het publiek vindt het duo erg belangrijk.
Mezzo-Piano vindt het leuk om een muzikaal verhaal te vertellen. Dat gebeurt doordat Enneke in de huid kruipt van het zingende personage en door vooraf iets over de muziek te vertellen. Zo kan men bijvoorbeeld meehuilen met de rouwende vrouw in ‘La maja dolorosa’ van E. Granados, verliefd zijn als Cherubino in ‘non so piu, cosa son’ van W.A. Mozart of lachen om gekke liedjes op teksten van Annie M.G. Schmidt.

Het concert begint om 11.30 uur. Welkom vanaf 11:15 uur.
Entree € 10 inclusief koffie, jeugd gratis.
Meer informatie: www.koffieconcertenepse.nl 

  

  

Locatie:
Kerk Epse


Locatie

Kerk Epse
Locatie:
Kerk Epse

Omschrijving

Kerk en dorpshuis 'De Opgang',  Lochemseweg 36, Epse
Locatie op Google Maps

  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail