Lange titel:
Zondagmiddagconcert in De Borkel

Wanneer:
zondag 31 maart 2019
Waar:
De Borkel

Omschrijving

svetlana viool kleinVioliste Svetlana TratchOp deze zondagmiddag is er een klassiek concert op piano en viool van Svet­lana Tratch en Ria de Oude-de Wolf. Op het program­ma staan werken van onder meer Schumann, Glinka, Bruch, Hoff­meister en Milhaud.

Ria piano kleinPianiste Ria de Oude-de WolfSvetlana Tratch begon toen ze negen jaar was met domra lessen (de domra is een drie­snarig Russisch tokkel volks­instrument). In Rusland studeerde ze aan het conserva­torium van Kazan. Na haar vestiging in Neder­land is ze over­gestapt op de mandoline en studeer­de ze bij Benny Ludemann aan het Fontys conservatorium in Tilburg, waar zij naast haar docenten­diploma ook haar solisten­diploma behaalde. Het viool spelen kwam later, de warme klanken van de alt­viool hebben uiteinde­lijk de door­slag gegeven voor de definitieve keus om met de alt­viool verder te gaan. De nieuwsgierig­heid naar meer bracht haar bij Julia Dinerstein, altviool conservatorium­docente van ArTEZ in Arnhem/Zwolle, waar zij nog lessen volgt.
Ria de Oude-de Wolf begon op negen­jarige leeftijd met piano­lessen.  Er waren wel eens perioden dat er wat minder aan­dacht voor de muziek was, maar ze is toch altijd blijven spelen, voor haar genoegen. De laat­ste jaren is ze steeds meer samen met anderen gaan musi­ceren: strijkers, zangers, een salon­orkest. Klassieke muziek spreekt haar het meeste aan. 
Svetlana en Ria brengen bekende en minder bekende stukken ten gehore. 

Het concert begint om 14.30 uur. Ook bewoners uit de buurt zijn welkom: zij betalen € 2,50 p.p. Voor informatie kunt u bellen met Activiteiten & Welzijn De Borkel, Wilma van Gerrevink, tel. 06-12970642.

Locatie:
De Borkel


Locatie

De Borkel
Locatie:
De Borkel

Omschrijving

Wijkontmoetingscentrum De Borkel
Hoofdstraat 61a, 7213 CS Gorssel 
Tel. 0575-594444
Website

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail