Lange titel:
Kunstexposities en de Lochemse Kunstroute

Wanneer:
zaterdag 20 april 2019 t/m maandag 22 april 2019

Omschrijving

Jaarlijks in het weekend van Pasen wordt de Kunstroute Lochem gehouden, dit jaar dus op zaterdag 20 t.e.m. maandag 22 april. Die drie dagen zijn diverse ateliers en galerieën open van 12.00 tot 17.00 uur. In de gehele gemeente tonen ongeveer honderd kunstenaars hun werk op vele verschillende locaties. Dat kan hun eigen atelier zijn, of één van de groepslocaties.
  

Overzicht van locaties in Gorssel en omgeving, die open zijn tijdens de Kunstroute.

Kunstroute DiesGRTekening van Dies KannegieterGorssel:

 • Sterk Werk in de Kerk- Expositie in de Gorsselse kerk van tien kunstenaars waaronder Agnes Oolthuis (schilderijen) en Dies Kannegieter (tekeningen) uit Gorssel.
  Nieuwsbericht over deze expositie.
 • In Galerie Roman Reisinger aan het Nijverheids­plein worden stillevens van Roman Reisinger en giclees daarvan geëxposeerd.
  www.romanreisinger.nl

 

Epse:

 • Ravenswaarden Rudy VolbedaRudy Volbeda - RavenswaardenLandschapschilder Rudy Volbeda toont in zijn atelier, huis en tuin schilderijen, tekeningen en beelden.
  Zijn vrouw Janny Volbeda exposeert met beeldhouwwerk.
  Lochemseweg 42, Epse.
  www.rudyvolbeda.com;

  
Eefde:

 • In kasteel ’t Haveke exposeren twee kunste­naars: Elly van der Graaf met sieraden en Henny Salimans met figuratief en geabstraheerd werk. 
  Ingang via de Schoolstraat Eefde.
 • Nikko Versluis met abstracte schilder­kunst en fotografie in zijn eigen galerie/atelier aan de Mettrayweg 65, 7211 LC Eefde
 • Galerie Stijl, net over het spoor in Eefde, is ook alle dagen van de kunstroute open.
  Zutphense­weg 132, 7211 EG Eefde
  Website

  
Harfsen:

 • Galerie AfriKan aan de Lochemseweg 145 is altijd al leuk om te bezoeken maar tijdens de Kunstroute zijn er optredens van kunstenaar Nico Kan en Afrikaanse artiesten met originele instrumenten. De expositie betreft veel Zimbabwaanse beeldenkunst.
  http://afrikan.nl/nl

 

 

Meer informatie over de Lochemse Kunstroute en de kunstenaars die hieraan meedoen vindt u op de eigen website: kunstinlochem.nl/kunstroute-lochem

 

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail