Lange titel:
Bevrijdingsfeest in het Openluchttheater

Wanneer:
zondag 5 mei 2019
Waar:
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Op 5 mei vieren we Bevrijdingsdag en in het Openluchttheater Gorssel is er een feest met open podium met verhalen en muziek van nu en langer geleden. Veel Gorsselse artiesten en muzikanten zullen deze middag optreden.
De voorstelling begint om 16.00 uur en dat is aansluitend aan de finish van de gezinsfietstocht van de Oranje Vereniging in het theater (zie elders in de agenda).

OLT CelticWind JTETijdens het 'open podium' zullen inwoners van Gorssel de bezoekers meenemen met verhalen en muziek in diverse vormen. Een keur aan Gorsselse artiesten en muzikanten zal solo, als duo of trio optreden. Er zal zelfs een groot gelegenheids­koor onder leiding van Juliëtte Dumoré te horen zijn. Allemaal samen geven ze kleur en klank aan het Bevrijdings­feest.
De organisatoren van het helaas gestopte smartlappen­festival Gorssel Huilt, Erik Bötzel en Henk Veenendaal, tevens bestuursleden van het openlucht­theater, hebben de regie van deze middag in handen, waarbij Henk meerdere artiesten, op professionele en enthousiaste wijze, muzikaal zal begeleiden.
Kortom, het belooft een meer dan gezellige en feestelijke middag te worden met verrassende optredens van bekende en minder bekende Gorsselaren. Laat u verrassen met optredens van uw dorpsgenoten waarover nog lang gepraat zal worden.

 

 

Locatie:
Openluchttheater Gorssel


Locatie

Openluchttheater Gorssel
Locatie:
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Openluchttheater Gorssel
Hoek Esdoornlaan/Molenweg, Gorssel  
Website
Locatie op Google Maps 

  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail