Lange titel:
Rouxlala in het Openluchttheater

Wanneer:
zaterdag 25 mei 2019
Waar:
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Het succesvolle kleinkunsttrio Rouxlala stond in 2016 al in het Openluchttheater Gorssel en de organisatie van het theater is verheugd dat zij dit fantastische trio, dat steeds meer bekendheid krijgt, opnieuw hebben kunnen strikken.

Met hun nieuwe voorstelling ‘Meisjes’ zullen de dames een inkijkje geven in hun muzikale keuken, waarin de ironie van de kleinkunst, het verhalende van folk en de snik van smartlappen tot een smakelijk geheel worden vermengd. Met hun enthousiaste en aansprekende muziek is het trio al sinds 2006 actief in het straattheater en de kleinere theaters.

Rouxlala
Rouxlala2Rouxlala bestaat uit de drie zangeressen van de voormalige groep Mama Roux. Ze maakten indertijd fans onder kleinkunst- en folkminnend publiek en brachten de cd’s Schoone schijn en Mest & Mist uit. De drie dames, Mieke Rous, Tynke Luske en Daan Kien (uit Gorssel) brengen muziek van geheel eigen makelij. Zij zingen over groot en klein menselijk leed, de kracht van de massa en de eenzaamheid van de enkeling. Met gezonde zelfspot weet Rouxlala van alle kommer en kwel een waar feest te maken.
Bewapend met emmers, pannen en flessen geven de dames een kijkje in hun muzikale keuken, waarin verschillende stijlen tot een smakelijke potpourri worden samengevoegd.
Met deze voorstelling Meisjes is Rouxlala op weg om een langgekoesterde droom te verwezenlijken, namelijk doorbreken! Met de strijkplank als springplank en de aanzuigende werking van de gootsteenontstopper is het succes van het trio niet meer te stuiten!
De vraag is echter: “Zit de wereld wel te wachten op ‘meisjes’ van 40 jaar en ouder? Zijn de doorbaakcriteria nog wel te halen? Dit wordt snel duidelijk tijdens het optreden van 25 mei!
Zorg dat u op tijd bent want de voorstellingen van Rouxlala trekken steeds meer publiek en zijn steeds snel uitverkocht.

Gratis entree
Het openluchttheater bevindt zich in de kom van Gorssel op de hoek van de Esdoornlaan en de Molenweg. Parkeren kan zo’n 300 meter verderop aan de Molenweg bij SCC ’t Trefpunt maar komt u vooral lopend of op de fiets.
De toegang is gratis, een bijdrage in de ‘melkbussen’ bij de uitgangen wordt echter zeer op prijs gesteld!
Het concert op 25 mei begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. Bij slecht weer vindt het concert plaats in de kerk aan de Hoofdstraat. 

  

Locatie:
Openluchttheater Gorssel


Locatie

Openluchttheater Gorssel
Locatie:
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Openluchttheater Gorssel
Hoek Esdoornlaan/Molenweg, Gorssel  
Website
Locatie op Google Maps 

  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail