Lange titel:
Lezing Hugo Borst in de Borkel

Wanneer:
dinsdag 11 juni 2019
Waar:
De Borkel

Omschrijving

Hugo Borst foto Lenny Oosterwijk kleinHugo Borst (foto Lenny Oosterwijk)Op dinsdagmiddag 11 juni 2019 om 14.30 uur is schrijver Hugo Borst te gast bij De Borkel in Gorssel. Hij komt vertellen over zijn boeken ‘Ma’ en ‘Ach moedertje’.

Sportjournalist, mediapersoonlijkheid en auteur Hugo Borst startte zijn schrijfcarrière met het boek ‘De Cool­singel bleef leeg’, een boek waarin hij een seizoen lang voetbal­club Feyenoord volgde. Het boek verscheen eerst als special van het tijd­schrift Hard Gras en groeide uit tot een sport­klassieker.
In 2015 verscheen de bundel ‘Ma’, een verzameling van columns die hij maakte voor het Alge­meen Dag­blad over het leven van zijn dementerende moeder en zijn persoonlijke rol als haar mantel­zorger. De omstandigheden in het verpleeg­huis zorgden ervoor dat Borst zich met een brief aan staats­secretaris Van Rijn mengde in de discussie over de organisatie van zorg­instellingen. 
De lezing staat in het teken van het boek ‘Ma’ en ‘Ach Moedertje’. Er is gelegen­heid om na afloop het boek te kopen en te laten signeren.

Informatie
De organisatie is in handen van Sutfene, Graafschap bibliotheken en kantoor­boekhandel Bechtle. In de voorverkoop kunt u voor € 6 entreekaarten kopen bij kantoor­boekhandel Bechtle en de bibliotheek Gorssel. Aan de zaal kosten de kaarten € 8,50. Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Wilma van Gerrevink van Team Activiteiten & Welzijn De Borkel Sutfene: tel. 06-12970642 of e-mail .

 
Locatie:
De Borkel


Locatie

De Borkel
Locatie:
De Borkel

Omschrijving

Wijkontmoetingscentrum De Borkel
Hoofdstraat 61a, 7213 CS Gorssel 
Tel. 0575-594444
Website

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail