Lange titel:
Beatles-tributeband ‘One After 909’

Wanneer:
zaterdag 29 juni 2019
Waar:
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Beatles2Zaterdag 29 juni treedt de Beatles tribute band 'One after 909' op in Openlucht­theater Gorssel. De band, genoemd naar de gelijk­luidende song van The Beatles, heeft een grote landelijke bekendheid. De authen­ticiteit en de samen­zang van ‘One After 909’ heeft de band diverse keren naar de Cavern Club in Liverpool en Hamburg gebracht. De band speelt een groot gedeelte van het totale Beatles repertoire en is als viermans formatie bijzonder authen­tiek. Het zien en horen van de band laat je teruggaan in de 60’er jaren, met je ogen dicht dwaal je af naar de tijden van Paul, John, George en Ringo.

Afgelopen jaren is de bekendheid van de band van lokaal naar nationaal en zelf internationaal gegroeid. Inmiddels heeft de band een trackrecord opgebouwd in Nederland, Engeland, Duitsland en België.
Voor iedereen met een Beatles hart is een optreden onvergetelijk. En wat bijzonder! Op 29 juni a.s. zijn ze te zien en te horen in het Openlucht­theater Gorssel.
Vanaf 20 uur.

Gratis entree
Het openluchttheater bevindt zich in de kom van Gorssel op de hoek van de Esdoornlaan en de Molenweg. Parkeren kan zo’n 300 meter verderop aan de Molenweg bij ’t Trefpunt maar komt u vooral lopend of op de fiets.
De toegang is gratis, een bijdrage in de ‘melkbussen’ bij de uitgangen wordt echter zeer op prijs gesteld!
Het concert begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar.
Bij slecht weer vindt het concert plaats in 't Trefpunt.

   

Locatie:
Openluchttheater Gorssel


Locatie

Openluchttheater Gorssel
Locatie:
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Openluchttheater Gorssel
Hoek Esdoornlaan/Molenweg, Gorssel  
Website
Locatie op Google Maps 

  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail