Lange titel:
Gorssels Buffet in De Brink

Wanneer:
donderdag 13 juni 2019
Waar:
De Brink

Omschrijving

BuffetGorssel kleinSamen eten bij het Gorssels Buffet op 13 juni 2019Gorsselnaren die het leuk vinden om nieuwe - en bekende - mensen te ontmoeten kunnen op donderdag 13 juni aanschuiven bij het 'Gorssels Buffet' in De Brink (naast de kerk).

Het buffet is een initiatief van ‘Samen in Gorssel’, een groep Gorsselnaren van 15 tot 70 jaar die het leuk vinden om af en toe samen te eten en/of activi­teiten te organiseren. De groep is ont­staan vanuit een transitie-initiatief. Kernthema’s daarvan zijn onder andere duur­zaamheid en het versterken van sociale cohesie. Het ‘Gorssels Buffet’ biedt Gorssel­naren de mogelijkheid om op een ongedwongen manier anderen te ontmoeten. 
Het idee is dat iedereen een gerecht meebrengt voor een gezamen­lijke maal­tijd. Dit kan een salade zijn, soep, een quiche, een stapel pannen­koeken, pasta, een lekker toetje, of wat dan ook. Iedereen brengt de hoeveel­heid mee die zijn/haar gezin normaal gesproken eet. Dit alles wordt samen­gevoegd tot een verrassend buffet. Er is altijd genoeg en je eet waar je zin in hebt. Het is dus verrassend wat er op tafel komt en iedereen kan overal aan­schuiven. Aansluitend aan het buffet is er de mogelijk­heid om spelletjes te doen voor wie dat leuk vindt.
Het Gorssels Buffet vindt plaats op donderdag 13 juni 2019 in De Brink in Gorssel; inloop vanaf 17.00 uur, start circa 17.30 uur. Borden, bestek en dergelijke zijn aan­wezig. Er is beperkt mogelijk­heid om ter plekke iets op te warmen. Voor zaal­huur en drankjes wordt een kleine vrijwillige bij­drage gevraagd. Aanmelden is prettig (), maar hoeft niet.

 

Locatie:
De Brink


Locatie

De Brink
Locatie:
De Brink

Omschrijving

De Brink is het bijgebouw van de kerk in Gorssel
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

 

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail