Lange titel:
Muziekvereniging Concordia in het Openluchttheater

Wanneer:
zondag 15 september 2019
Waar:
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

ConcordiaOp zondagmiddag 15 september wordt het theaterseizoen van het Openluchttheater Gorssel afgesloten met een concert van muziekvereniging Concordia Eefde, met als bijzondere gasten de zangeres Bolina Aalderink uit Eefde en de Gorsselse zanger Appie Vriezekolk.

Bolina en Appie zullen een aantal bekende nummers zingen samen met het orkest.
Het belooft een middag te worden met muziek en zang van hoge kwaliteit.

Muziekvereniging Concordia Eefde
Concordia maakt muziek met en voor elkaar. Jong en oud, met muzikanten in opleiding en met ervaren muzikanten. Samen hebben ze een gedreven passie voor muziek. Het orkest bestaat uit 60 tot 65 muzikanten en wordt begeleid door dirigent Stefan Blaak. Het instrumentarium bestaat uit koperblazers als trompet, trombone en saxofoon, maar ook houtblazers als hobo en fagot. Ook slagwerkers maken deel uit van het orkest. Intussen is Concordia het grootste harmonieorkest uit de omgeving. Al in 1913 is de vereniging opgericht met als doel de 'beoefening en bevordering' van muziek. Het fundament van het orkest ligt in het dorp Eefde. Bij het honderdjarig bestaan heeft het orkest een Koninklijke erkenning ontvangen uit handen van de burgemeester van Lochem.

Bolina Aalderink en Appie Vriezekolk
Zowel Bolina als Appie zijn amateurzangers die regelmatig samen met verschillende orkesten en/of bands optreden. Ook hebben ze meermalen succesvol meegedaan aan het zangconcours 'De helden van Eefde'. Appie heeft dit zo’n 10 jaar geleden nog gewonnen. Het repertoire van beide zangers strekt zich uit van Nederlandstalig tot de muziek van grootheden als Frank Sinatra.

Gratis entree
Het openluchttheater bevindt zich in de kom van Gorssel op de hoek van de Esdoornlaan en de Molenweg. Parkeren kan zo’n 300 meter verderop aan de Molenweg bij ’t Trefpunt maar komt u vooral op de fiets.
De toegang is gratis, een bijdrage in de ‘melkbussen’ bij de uitgangen wordt op prijs gesteld.

Het concert op 15 september begint om 15.00 uur en vanaf 14.30 uur is de bar open. 

  

Locatie:
Openluchttheater Gorssel


Locatie

Openluchttheater Gorssel
Locatie:
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Openluchttheater Gorssel
Hoek Esdoornlaan/Molenweg, Gorssel  
Website
Locatie op Google Maps 

  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail