Lange titel:
Sing it - Meezingen in inloopkoor met Juliette Dumoré

Wanneer:
maandag 2 december 2019
Waar:
Kerk

Omschrijving

 

Maandagavond 2 december zal er weer een 'Sing It' in de kerk in Gorssel plaatsvinden. Zo’n 60 zangers, geprojecteerde teksten en een swingende dirigent, zijn de ingrediënten voor een avond lekker zingen met elkaar!

Juliette142pxIedereen, die zin heeft om te zingen in het inloopkoor, is van harte welkom. De avonden worden geleid door dirigent Juliette Dumoré. Zij won vorige week met haar popkoor Repeat uit Duiven de hoogste klasse van de popkoren op het Topfestival in de Doelen Rotterdam. Deze dirigent staat voor een avond vol zangplezier, gelardeerd met nuttige tips en tricks om zo fijn mogelijk samen te klinken. Ervaring met koorzang is overigens niet nodig. Als je van zingen houdt en het leuk vindt om muzikaal verrast te worden, zal je een geweldige avond beleven.

Er komt een breed repertoire van liederen aan bod. Omdat dit een speciale december editie is worden er natuurlijk ook wat kerstliederen gezongen, naast een gevarieerd repertoire van pop tot klassiek.

Door het grote aantal deelnemers van de voorgaande Sing It’s is besloten om ook in 2020 alvast twee data te prikken en wel op: vrijdag 10 jan. en donderdag 6 feb. van 19.30 uur tot 21.30 uur.
Deelname kost € 10,- per avond; aanmelden is niet nodig.

   

Locatie:
Kerk


Locatie

Kerk
Locatie:
Kerk

Omschrijving

Protestantse kerk
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail