Lange titel:
Workshop geïnspireerd schilderen op De Veldhof

Wanneer:
zaterdag 5 oktober 2019
Waar:
Tuinderij de Veldhof

Omschrijving

Veldhof kleinOp zaterdag 5 oktober is er een workshop 'geïnspireerd schilderen’ op tuinderij De Veld­hof, aangeboden in samenwerking met Atelier Buunk-Inspiratie door Creatie. Op de tuinderij sta je letterlijk met je voeten in de aarde, tussen groente, bloemen en fruit. In het voedsel­bos hoor je het zoemen van de bijen en het gekwet­ter van de vogels. Vanuit die energie kun je je onder begeleiding van Monique Buunk uit­leven op een schildersdoek, in volledige ontspanning en met natuurlijke materialen. Na een korte intro­ductie laat Monique je k­ennis maken met diverse schilder­technieken en met de verschillende natuurlijke materialen die te vinden zijn in de tuin en waarmee je kunt schilderen.
Welkom vanaf 10.30 uur; afsluiting rond 17.00 uur.
De kosten bedragen € 125, inclusief alle (schilder)materialen, koffie en thee en een plantaardige lunch. Meer informatie en aanmelden kan hier.

N.B.: Elke dinsdag komen de vrijwilligers samen op De Veldhof om de handen uit de mouwen te steken. Bij mooi weer (geen hoosbuien of onweer) begint om 9.30 uur het wieden, schoffelen, compost uit­rijden en oogsten. Wie zin heeft om mee te helpen, af en toe of structureel, is van harte welkom, ook op andere dagen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met tuinder Valérie.

Locatie:
Tuinderij de Veldhof


Locatie

Tuinderij de Veldhof
Locatie:
Tuinderij de Veldhof

Omschrijving

Hoek Veldhofstraat/Marsweg
Vanuit Gorssel de Veldhofstraat nemen.
De tuinderij zit net over het spoor rechts.
Locatie op Google Maps

  
  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail