Lange titel:
Gorssels Buffet

Wanneer:
woensdag 18 september 2019
Waar:
De Brink

Omschrijving

GorsselsBuffet klein­Gorsselnaren die het leuk vinden om nieuwe - en bekende - mensen te ontmoeten kunnen op woens­dag 18 september aanschuiven bij het 'Gorssels Buffet' in De Brink (naast de kerk).
Het buffet is een initiatief van ‘Samen in Gorssel’, een groep Gorssel­naren die het leuk vinden om af en toe samen te eten en/of activiteiten te organiseren. De groep is ontstaan vanuit een transitie­-initiatief. Kernthema’s daarvan zijn onder andere duurzaamheid en het versterken van sociale cohesie. Het ‘Gorssels Buffet’ biedt Gorsselnaren de mogelijkheid om op een ongedwongen manier anderen te ont­moeten. 
Het idee is dat iedereen een gerecht meebrengt voor een gezamenlijke maaltijd. Dit kan een salade zijn, soep, een quiche, een stapel panne­koeken, pasta, een lekker toetje, of wat dan ook. Iedereen brengt de hoeveel­heid mee die zijn/haar gezin normaal gesproken eet. Dit alles wordt samen­gevoegd tot een verrassend buffet. Er is altijd genoeg en je eet waar je zin in hebt. Het is dus verrassend wat er op tafel komt en iedereen kan overal aan­schuiven. Aansluitend aan het buffet is er de mogelijkheid om spelletjes te doen voor wie dat leuk vindt.
Het Gorssels Buffet vindt plaats in De Brink in Gorssel; inloop vanaf 17.00 uur, start circa 17.30 uur. Borden, bestek en dergelijke zijn aanwezig. Er is beperkt mogelijk­heid om ter plekke iets op te warmen. Voor zaalhuur en drankjes wordt een kleine vrijwillige bijdrage gevraagd. Aan­melden is prettig (), maar hoeft niet.

Locatie:
De Brink


Locatie

De Brink
Locatie:
De Brink

Omschrijving

De Brink is het bijgebouw van de kerk in Gorssel
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

 

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail